Читати про Зимові аромати на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Зимові аромати

27 ноября 2015
Зимові аромати
#Обзори

Зимові аромати

До вибору аромату слід підходити дуже уважно та акуратно. Адже кожен хоче знайти аромат, який підкреслить всі нотки його душі і розкриється на його тілі найбільш гармонійно. Слід так само пам'ятати, що кожен аромат має своє призначення і свій час - саме тому аромати, до яких ми звикли влітку не підходять для студеної зимової пори. У цей час хочеться відчути, якийсь тепліший, зігріваючий аромат. По цьому, вашій увазі ми хочемо представити парфуми з колекції Reni, які відмінно підійдуть для зими.

Кожен знає, що взимку спокійно можна користуватися ароматами більш важкими, які влітку могли здаватися недоречними через свої різкі ноти.

У таких ароматах найчастіше зустрічаються наступні ноти:

Східні ноти. Зима, це час, коли нарешті можна не бояться носити аромати, які влітку здавалися задушливими - ваніль, кориця, цвіт гвоздики, мускус навіть дуже підходятьдля цієї пори року.
Квіткові ноти. Найбільш підходящим зимовим ароматом будуть парфуми з насиченими квітковими нотками - троянди, акації, жасмину, лаванди, а так само апельсинового кольору. Вони будуть звучати дуже жіночно, віддаючи при цьому свіжістю і оригінальністю.
Фруктові ноти. Взимку завжди не вистачає аромату тепла, сонця і свіжих фруктів. За допомогою парфумів з фруктовими нотками ми можемо повернутися в літню пору і подарувати це почуття всім оточуючим. Ноти ананаса, кокоса, дині, сливи і ожини не залишать байдужими до вас нікого.
При виборі парфумів в магазині, слід пам'ятати кілька важливих правил:

Під час дегустації духів необхідно робити паузи. Для того, щоб відчути як розкривається аромат необхідно почекати кілька хвилин, тоді вибір буде більш правильним.
Для того, щоб відчути всю повноту аромату не слід розтирати нанесенні духи на внутрішній стороні зап'ястя, таким чином можна втратити верхні ноти аромату.
Навіть якщо аромат вам дуже сподобався, краще відразу не купувати його - звикніть до нього. Аромат за кілька годин розкриється повністю і ви відчуєте його базові ноти, які будуть не обов'язково такими ж приємним як верхні.


Жіночі зимові аромати Reni
1. Reni №395 альтернатива Angel Schlesser Femme
Універсальний аромат Angel Schlesser Femme, який підходить для будь-яких ситуацій і підкорює своєю пікантністю і теплотою, який може зігріти в холодний зимовий день. Цей аромат створений спеціально для витонченої і ніжної жінки.

2. Reni №396 альтернатива Gucci Premiere
Gucci Premiere - це самий жіночний і досконалий аромат, його повітряний шлейф перетворює свою володарку в звабливу загадку для чоловіків.

3. Reni №399 альтернатива Scarlett
Scarlett - це аромат, який сподобається всім без винятку! Поєднання мускусних, квіткових і деревних нот робить його не приторно солодким, а приємно-ніжним. Саме так повинна пахнути безтурботна дівчина в юності!

4. Reni №400 альтернатива Chloe
Chloe - це аромат, який призначений для романтичних, чуттєвих і сексуальних осіб, які молоді духом, енергійні, освічені і злегка іронічні.

 Мужские зимние ароматы Reni
5. Reni №288 альтернатива The One Gentleman
The One Gentleman – парфум для сміливого і впевненого в собі чоловіка, який має почуття смаку і стилю. Цей аромат допомагає своєму власникові завжди виглядати гідно.

6. Reni №211 альтернатива He Wood Dsquared
He Wood — це демонстрація любові до природи. Концепція аромату побудована на запаху самого розкішного з природних творінь — запах дерева. Цей аромат присвячений сучасному чоловікові, який шукає в природі шлях до свободи і досконалості.

7. Reni №204 альтернатива CK Euphoria Men
Calvin Klein Euphoria Men для чоловіків це розмаїття, яке чудово підійде і амбітним, і діловим людям, і студентам, які, перш за все, цінують свободу і незалежність, і солідним бізнесменам, які прагнуть весь час підкорювати нові висоти.
Всі статті та огляди



Iнші публікації

Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону
15.12.2023 Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону Зимовий сезон – це час, коли аромати стають особливо важливими, нагадуючи про святковий настрій та ...
Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії
01.02.2022 Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії Аромат – це незриме, але необхідне доповнення образу кожної людини. Але мало кому хочеться ...
Зимові аромати для дому
27.12.2021 Зимові аромати для дому Щоб не допустити тужливого настрою через холодну погоду за вікном, варто лише додати святкової та ...

Новинки парфумерії вже тут!