Читати про Жіночі аромати для осені на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Жіночі аромати для осені

25 октября 2019
Жіночі аромати для осені
#Обзори

Жіночі аромати для осені

Аромат L'interdit від модного будинку Givenchy це варіація на одне з найвідоміших парфумерних творінь - легендарний L'inetrdit 1957 року народження, присвячений головній музі Юбера де Живанши, актрисі Одрі Хепберн. Сучасний варіант аромату належить родин Квіткові і Східні. Його автором є парфумер Домінік Ропьон.
Композиція аромату на перший погляд здається простою: букет флердоранжа, жасмину і туберози. Подвійне дно відкривається трохи пізніше, коли вступають ветивер, пачулі і амброксан. Десь виразно чути карамель.
Нова версія звертається до сучасних жінок, запрошуючи їх звільниться від всіх обмежень, які пов'язують їх, відчути гострі відчуття при скасуванні табу і віддати належне волі.

Верхні ноти: бергамот, груша
Ноти серця: тубероза, апельсиновий цвіт, жасмин
Базові ноти: пачулі, ветивер, амброксан, ваніль

Аромат від модного будинку Dolce & Gabbana The Only One - новий квітковий аромат, що виражає саму сутність витонченої і магнетичної жіночності. Парфумерна вода вимальовує нову грань жінки Dolce & Gabbana: блискучий шарм і вроджену життєрадісність. Вона - центр загальної уваги при будь-яких обставинах. Вона - та сама, єдина, The Only One.
Композиція відкривається цитрусовими, освіжаючими акордами зеленого бергамота, який дивовижно поєднується з квітковим пахощами запашної, запаморочливої ​​фіалки. У серці трикутника розкинувся чарівний, привабливий ірис, який якнайкраще з'єднується з насиченими, дорогими мотивами добірного кави в зернах. Легка гірчинка смолистих пачулей представляє базу піраміди, перемішуючись c ненав'язливою, чудовою насолодою білосніжною ванілі, створюючи довгограючий і незабутній шлейф.

Верхні ноти: бергамот, фіалка, апельсин
Ноти серця: кава, ірис, груша, троянда, апельсиновий колір
Базові ноти: пачулі, ваніль, карамель

Burberry Her - це яскравий фруктово-квітковий аромат для жінок. Він належить до групи квіткові фруктові солодкі.
Духи презентовані як "яскрава, енергійна і смілива композиція, що відображає дух молодіжного Лондона" .Героіня аромату представлена ​​юної бунтаркою, що обожнює англійську столицю, яка має авантюрний характер, що провокує її на пригоди.
Він відкривається нотами червоних і чорних ягід, в серці аромату з'являються квіткові ноти жасмину і фіалки, в шлейфі - мускус і ваніль

Верхні ноти: малина, полуниця, вишня, ожина, чорна смородина, лимон, мандарин
Ноти серця: жасмин, фіалка
Базові ноти: мускус, пачулі, ваніль, кашмеран

Iнші публікації

Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону
15.12.2023 Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону Зимовий сезон – це час, коли аромати стають особливо важливими, нагадуючи про святковий настрій та ...
Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії
01.02.2022 Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії Аромат – це незриме, але необхідне доповнення образу кожної людини. Але мало кому хочеться ...
Зимові аромати для дому
27.12.2021 Зимові аромати для дому Щоб не допустити тужливого настрою через холодну погоду за вікном, варто лише додати святкової та ...

5 днів до кінця акцій!