Читати про Жіночі парфуми за знаками зодіаку на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Жіночі парфуми за знаками зодіаку

18 декабря 2015
Жіночі парфуми за знаками зодіаку
#Обзори

Жіночі парфуми за знаками зодіаку

Кожна людина за своєю природою унікальна. Тому вибір аромату для всіх процес різний, але серйозний. Як же підібрати той самий аромат і не помилитися. З цим нам можуть допомогти зірки. Parfumer.ua пропонує вам декілька корисних порад як вибрати свій аромат кожному знаку зодіаку.

Овен

Овен має почуття стилю, якому багато хто позаздрить. Жінка - Овен найчастіше знає, як виглядати приголомшливо, вона любить шукати щось нове і експериментувати. Самовираження вона проявляє навіть у повсякденному житті за допомогою одягу, аксесуарів, ну і, звичайно ж, за допомогою парфумерії.Знайти свій парфум для Овна важливе заняття і дається нелегко. Аромат, який їй може сподобатися повинен бути жіночним і нагадувати її саму. Він ні в якому разі не повинен містити солодких нот.Швидше за все, їй сподобаються аромати, які будуть містити в собі ноти пелюсток сандалу, м'яти і ялівцю, а також бергамоту і цитрусових.Овни прагнуть користуватися запахами, які будуть стійкими і утримаються на них увесь день.

Аромати Reni, які можуть підійти Овнам: 359, 305, 371


Телець

Жінки-Тельці завжди виділяється з численного натовпу. Вона, скоріш за все, привнесе якусь родзинку в свою зовнішність. Чи надушиться вишуканою парфумерією, чи одягне незвичайний аксесуари, чи зробить примітний макіяж. Тельці – це найбільші гурмани серед усіх знаків зодіаку. По своїй натурі це дуже романтичні люди. Парфум Тельці, зазвичай, обирають не на один рік, іноді він може супроводжувати їх кілька років, а іноді навіть все життя. Тому вони дуже трепетно ​​ставляться до вибору парфумерії, так як дуже важливо підібрати саме свій аромат. Для Тельця можуть підійти запахи, які містять квітково-солодкі ноти, а також аромат бергамота. Як і для багатьох, трав'яні аромати це свого роду повернення в дитинство, відчуття безтурботності. Нотки спецій: ванілі, кориці, іланг-ілангу приносять у образ Тельців таємничість і загадковість.

Аромати Reni, які можуть підійти Тельцям: 193, 195, 339


Близнюки

Жінки-Близнюки любительки по експериментувати. У них немає чітких побажань з приводу вибору парфумерії. Найчастіше вони комбінують і змінюють аромати під настрій. Близнюки рідко зупиняються на виборі одного запаху, вся їх парфумерія має тенденцію швидко їм набридати. Жінки - Близнюки ніколи не пройдуть повз нової, модної жіночої парфумерії. Вони не перебірливі і можуть мати у себе в арсеналі всілякі аромати. Астрологи ж вважають, що парфумерія з нотами квіток камелії, фіалки й ірису, пелюстками сандалу і евкаліпта, кольором лаванди, розмарину, а також інших трав'яних і квіткових поєднань найкраще підійде близнюкам.

Аромати Reni, які можуть підійти Близнюкам: 304, 308, 310


Рак

Жінки-Раки найчастіше користуються східним ароматом, таким як: троянда, жасмин, гвоздика.

Дані аромати притягують, немов магнітом, людей навколо, а володарку змушують пахнути чуттєвими і романтичними нотами. Раки дуже активні, а тому настрій у них змінюється дуже швидко і часто, у них повинні бути парфуми на всі випадки життя. За допомогою духів вони висловлюють свої почуття. Астрологи кажуть про те, що під час вибору аромату цім жінкам необхідно слухати тільки себе, тоді вони зможуть знайти той єдиний і неповторний для них парфум.

Аромати Reni, які можуть підійти Ракам: 313, 302, 195


Лев

Леви дуже неординарні та творчі люди. Їх оригінальність проявляється і при виборі улюбленого парфуму. Жінка-Лев знає всі тенденції моди. Парфуми для неї – це швидше ознака прояву себе в суспільстві, ніж прояв гарного смаку. Леви завжди обиратимуть супермодну і затребувану парфумерію. Вони ніколи не будуть користуватися парфумами, які мало відомий або погано розрекламовані. Вони віддають перевагу більш солодким і важким запахам. На думку астрологів, Левам найкраще підійде парфум з ароматами більш глибокими і пряними, наприклад, геліотропа, ладану, хвої, герані, меліси, розмарину.

Аромати Reni, які можуть підійти Левам: 112, 147, 315


Діва

Діви – це суцільна практичність і обов'язковість у упереміш з екстравагантністю і принциповістю. Але, як і всі жінки в душі вони відкриті і ніжні. Для власниць даного знаку вибір парфуму дається нелегко. Для Дів, швидше за все, підійдуть парфуми з ароматами польових трав з додаванням нот цитрусів і літніх фруктів. Діві найкраще підійдуть парфуми в малогабаритних флаконах, адже вони користуються ними економно і довго зберігають. Астрологи попереджають, що для Дів упаковка самих парфумів відіграє таку ж важливу роль, як і вміст самого флакона.

Аромати Reni, які можуть підійти Дівам: 106, 152, 414


Терези

Самими, що не визначилися серед всіх знаків - Терези, але це їм не заважає, так як у них дуже розвинена інтуїція, і вона допомагає вирішувати всі складні завдання в їх житті. У Терезів вся парфумерія має загадковий, нехитрий аромат. Вимоги до духів - вони повинні відображати індивідуальність і неповторність своєї господарки. Так як Терези ніжні і вразливі, то впевненість вони черпають з солодких ароматів, а рішучість їм надають теплі тютюнові ноти. Астрологи ж вважають, що для Терезів самі відповідні запахи це ті, які містять ноти квіткових і цитрусових.

Аромати Reni, які можуть підійти Терезам: 134, 339, 375


Скорпіон

Жінок, які народилися під знаком Скорпіона, всі вважають інтелектуалками. Вони - душа компанії. Такі жінки мають в характері риси рішучості і непередбачуваності. Скорпіони найчастіше користуються насиченими аромати, які будуть супроводжувати їх весь день. Але також вони можуть користуватися ароматами з нотками цитрусових. Вітається і ванільний запах, який пом'якшить внутрішні конфлікти і поліпшить настрій. Для того щоб підкреслити свою жіночність астрологи рекомендують скорпіонам користуватися солодкими духами. Можливо, це стануть духи з нотами квіток троянди і конвалії, мускусу, ладани і амбри.

Аромати Reni, які можуть підійти Скорпіонам: 349, 354, 362


Стрілець

Жінки-Стрільці люблять більш агресивні і унікальні аромати. Вони завжди стежать за модними тенденціями, і мають манеру часто міняти свої парфуми. Ці жінки використовують багато парфуму намагаючись показати оточуючим свою красу і забезпеченість. Для Стрільців найбільш прийнятними будуть східні запахи, наприклад, ванілі, гвоздики, амбри. Також, їм може сподобатися квітковий, морський і цитрусовий аромати.

Аромати Reni, які можуть підійти Стрельцям: 105, 322, 330


Козерог

Жінки-Козероги завжди проявляється затятим і практичність, тому саме вони найчастіше приходять до успіху. Астрологи рекомендують Козерогам користуватися класичними парфумами. Найкраще, щоб аромат мав властивість бути стійким, але при цьому ні в якому разі не важким і, звичайно ж, доповнював їх образ. Для Козерогів найбільше підійдуть квітково-шипрові і свіжі аромати. Жінкам-Козерогам сподобаються парфуми з нотами пелюсток квітів троянди, лілії, жасмину і магнолії, а також маслом сандалу, зеленого чаю і морськими нотками.

Аромати Reni, які можуть підійти Козерогам: 334, 359, 400


Риби

Жінки-Риби самі задумливі і жіночні. Астрологи вважають, що ці жінки люблять більш ніжні і неординарні аромати. Риб важко зрозуміти, вони дуже сентиментальні в душі. Для них парфумерія це одне з головних насолод. У Риб в арсеналі досить великий вибір духів, вони не вибагливі. Вони завжди в пошуку свого аромату. Також, їм подобаються парфуми в незвичайних флаконах, для них потрібні ніжні, витончені форми. Рибам підійдуть аромати, що містять в собі ноти лотоса, лаванди, фіалки, сандалу, троянди і кедра.

Аромати Reni, які можуть підійти Рибам: 130, 327, 329


Водолій

Жінки-Водолії люблять відчувати свободу і незалежність. Вони завжди знаходяться в пошуку нового і прагнуть передбачати майбутнє. Водоліям найбільше до душі парфюми з ніжним квітковим ароматом, а особливо запах троянди і апельсинового дерева. Їм подобається все, що нагадує їм про пригоди, все незвично прекрасне. Запахи свіжості, моря, прохолоди це, те, що, безумовно,сподобається Водоліям. Астрологи вважають, що для підкреслення своєї індивідуальності Водоліям краще всього підійдуть аромати з нотами сандалового дерева,гвоздики, мускатного горіха або пальмарози.

Iнші публікації

Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону
15.12.2023 Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону Зимовий сезон – це час, коли аромати стають особливо важливими, нагадуючи про святковий настрій та ...
Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії
01.02.2022 Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії Аромат – це незриме, але необхідне доповнення образу кожної людини. Але мало кому хочеться ...
Зимові аромати для дому
27.12.2021 Зимові аромати для дому Щоб не допустити тужливого настрою через холодну погоду за вікном, варто лише додати святкової та ...

Новинки парфумерії вже тут!