Читати про Як чоловікам знайти "свій" аромат на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Як чоловікам знайти "свій" аромат

11 августа 2016
Як чоловікам знайти "свій" аромат
#Обзори

Як чоловікам знайти "свій" аромат

Ми часто ділимося з вами знаннями про те, як правильно підібрати і носити парфум жінкам, але що ж робити нашим чудовим чоловікам? Адже вони також користуються духами і обирають їх не менш обережно, ніж представниці прекрасної статі. Саме тому цю статтю ми присвячуємо порадам про те, як підібрати аромат чоловікові.

Багато хто уявляє собі ідеальний образ сучасного, успішного чоловіка в краватці, дорогому костюмі, ідеально вичищених черевиках і, звичайно ж, з приємним, притягуючим увагу жінок ароматом.

Якщо пані вважають за краще мати в своєму парфумерному гардеробі аромати на кожен випадок, а то і на кожен день тижня, то у сильної статі все інакше. Багато чоловіків відносяться до вибору парфумів, так само ретельно, як і до вибору автомобіля - він може бути один, але ідеальний. Тому вибір парфумерії у них займає чималу кількість часу. Вони намагаються знайти свій бездоганний аромат, який доповнить їх мужній образ і додасть ще більшої впевненості в собі.

Як відомо світ як жіночої, так і чоловічої парфумерії сьогодні настільки різноманітний, що знайти свій досконалий аромат стає майже неможливим, рівно, так як знайти голку в стогі сіна.
Кожен раз при вході в парфумерний магазин очі просто розбігаються, і зрозуміти який з них «той самий» дуже складно.

Ну, для початку, варто розуміти, що чоловічу парфумерію не можна вибирати за критеріями жіночої. Чоловіки віддають перевагу, перш за все ароматам від солідних і давно зарекомендувавших себе на ринку виробників або ж супермодним новинкам. Тобто, всі вони діляться на два типи: класики і новатори. Але для того, щоб виділитися з усієї цієї маси, необхідно знайти унікальний аромат.

Щоб зробити правильний вибір стало легше, варто відкинути всі стереотипи, забути про все, що зупиняє на півдорозі і не дає отримувати від життя максимум. І тільки після цього можна приступити до пошуку класного аромату на всі випадки життя.

Також, необхідно визначитися з тим, що ви хочете отримати від парфуму - класичний, але сильний аромат, тонкий і майже непомітний шлейфовий аромат, який буде нагадувати про вашу присутність або ж кричащу ультрамодну новинку? Які запахи подобаються, залучають і ваблять до себе найбільше? Чи подобається вам запах шкіри або квітів? Цитрусові або «холодні» аромати? Від того наскільки точно будуть дані відповіді на ці питання і залежить успіх вибору аромату, те як швидко і як легко вийде знайти «свій» унікальний аромат.

Ми впевнені, що дати відповіді на всі ці питання буде нелегко і швидше за все вам доведеться продегустувати не один десяток ароматів, щоб розібратися в них. Але, в чому ми точно впевнені, так це в тому, що всі ці зусилля варті того, щоб знайти аромат, який для чоловіка зможе зробити набагато більше, ніж будь-який дорогий аксесуар.

Перш за все, завжди довіряйте своєму чуттю, якщо аромат сподобався, купуйте його і носіть із задоволенням, щоб там хто не говорив.

Iнші публікації

Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону
15.12.2023 Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону Зимовий сезон – це час, коли аромати стають особливо важливими, нагадуючи про святковий настрій та ...
Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії
01.02.2022 Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії Аромат – це незриме, але необхідне доповнення образу кожної людини. Але мало кому хочеться ...
Зимові аромати для дому
27.12.2021 Зимові аромати для дому Щоб не допустити тужливого настрою через холодну погоду за вікном, варто лише додати святкової та ...

Новинки парфумерії вже тут!