Читати про Огляд новинок в колекції ESSE на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Огляд новинок в колекції ESSE

15 марта 2019
Огляд новинок в колекції ESSE
#Обзори

Огляд новинок в колекції ESSE

У парфумерный лінійці Dolce марки Docle & Gabbana з'явився новий весняний жіночий аромат Docle Garden (ESSE 30), натхненний квітучими сіцілійськими садами. Новинка Dolce Garden також має квітковий характер, побудований навколо білих квітів з додаванням гурманських акцентів.
"Dolce Garden укладає в собі благородство душі, радість спільного життя і творчості з покоління в покоління, а також очевидну досконалість простої білої квітки. Такий образ Сицилії, який я несу в своєму серці, він втілений в цей тонкий аромат. Docle Garden - це вишукана квіткова композиція, сяюча і радісна, - розповідає Доменіко Дольче.

 Верхні ноти: Мандарин, Магнолія, Неролі
Ноти серця: іланг-іланг, Кокос, Франжіпані
Базові ноти: Абсолют ванілі, Мигдальне молоко

Жіночий парфум Nomade від Chloe (ESSE 95) презентовано у 2018 році. Цей аромат покликаний стати новою епохою в розвитку Модного Дому, і з'явився спеціально разом з першою колекцією одягу під керівництвом Наталі Рамсей-Леві - нещодавно призначеного креативного директора марки. Духи з'явилися, як закріплення, фінальний штрих, який символізує настання нової ери. Композиція покликана стати флагманською в цілій колекції нової парфумерії.
Представляючи парфуми, в компанії порівнюють його з іншим відомим ароматом, який так і називається Chloe edp (2008 рік). Якщо він був присвячений чистоті і натуральності, то героїня Номад - це смілива авантюристка, яка шукає нових відчуттів і вільно розвиває свій кругозір. «Навіть якщо це не завжди вписується в прийняті правила», - заявляють засновники бренда.
Флакон виконаний в стилі знаменитої сумочки від Хлої - модель Drew. Обличчям кампанії стала Аріана Лабед - актриса франко-грецького походження.

 Верхні ноти:: Слива Мірабель, Берегомет, Лимон
Ноти серця: Біла фрезія, Персик, Жасмин
Базові ноти: Дубовий мох, Деревне бурштин, Пачули

Аромат Sorbetto Rosso (ESSE 51) закрутить голову подібно курортній роман. Він пробудить у жінці дух невимушеності і спраги подорожей по незвіданим землям. Це літо подарує їй багато нових можливостей. Аромат Sorbetto Rosso - це втілення непідробного задоволення і радості. Його композиція відрізняє яскраво виражена середня нота. Серце аромату складається з освіжаючих нот кавуна - невід'ємний атрибут літа. Свіжий, що бадьорить фруктовий аромат посилюється нотами мандарина, а його солодкий ласий відтінок підкреслюють ноти груші, червоного яблука і праліне.
Аромат переносить юну любительку пригод на літній курорт її мрії, викликаючи ніжні і щасливі спогади.

 Базові ноти: Груша, Калон
Ноти серця: Кавун, Водні ноти, Полуниця
Базові ноти: Праліне, Амбра

Випущений в 2018 році Magnolia Sensuel (ESSE 94) від марки Bvlgari, класифікується як жіночий аромат і належить сімейству квіткові. Його автором є парфумер Жак Кавалье-Белльтрюд. Magnolia Sensuel входить в колекцію Splendida. Композиція Bvlgari Splendida Magnolia Sensuel є втіленням чуттєвості і спокуси.
Він огортає ніжністю, м'якістю і жіночністю. Парфумерна композиція Bvlgari Splendida Magnolia Sensuel - це цитрусовий акорд і чуттєва магнолія.

 Верхні ноти: Танжерин, Апельсиновий колір
Ноти серця: Магнолія, Жасмин
Базові ноти: Мускус, Ваніль, Пачули

Iнші публікації

Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону
15.12.2023 Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону Зимовий сезон – це час, коли аромати стають особливо важливими, нагадуючи про святковий настрій та ...
Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії
01.02.2022 Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії Аромат – це незриме, але необхідне доповнення образу кожної людини. Але мало кому хочеться ...
Зимові аромати для дому
27.12.2021 Зимові аромати для дому Щоб не допустити тужливого настрою через холодну погоду за вікном, варто лише додати святкової та ...

5 днів до кінця акцій!