Читати про Магічні аромати Сходу на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Магічні аромати Сходу

28 апреля 2017
Магічні аромати Сходу
#Обзори

Магічні аромати Сходу

Східні аромати мають багату історію. Саме Схід - батьківщина всіх пахощів, масел, прянощів та спецій. Запахи цієї групи відрізняються стійкісттю, солодкісттю, п'янкі, запаморочливі та сильні. Тому такий парфум підійде далеко не всім представницям прекрасної статі. Якщо Ви звикли до легких освіжаючих ароматів, то такі парфуми можуть Вам не підійти. Східні парфуми відмінно зможуть підкреслити ваш вечірній образ, надати йому чаклунства, загадковості і спокусливості. Головне не переборщити - деяким вони можуть здатися занадто різкими і навіть неприємними. Адже багато - не завжди добре.

Серед любителів східних ароматів присутні як жінки, так і чоловіки різного віку. Їх огортаюча теплота, солодкість, запальні, ноти, які переливаються та іскряться, припадуть до душі багатьом.

Хто ж вона - любителька запахів Сходу? Це фатальна, впевнена в собі жінка, що віддає перевагу приталенним формам, високим підборам, яскравій помаді та шкірі. Вона знає собі ціну, імпульсивна, емоційна, пристрасна, але розгадати її таємницю зможе не кожен.

Чоловікам, які надають перевагу таким ароматам, також властива пристрасть і імпульсивність. Помітивши такий запах на представнику сильної половини людства, який поводиться стримано, знайте - це маскування. Так що, якщо ви така ж імпульсивна, потрібно задуматися, чи варто вам пов'язувати своє життя з таким чоловіком, цей союз може виявитися гримучої сумішшю або атомною бомбою.

Східним парфумам характерні ноти мускусу, ванілі, пачулі, амбри, сандалу, кориці, різнх спецій, прянощів і квітів. Цитрусові запахи майже не використовуються, вони можуть лише злегка відтіняти головну композицію. Прийнято вважати, що східні запахи магнетичні для протилежної статі, так як багато хто з компонентів є натуральними афродизіаками.

Східні парфуми поділяють на кілька підгруп:
- квіткові - відрізняються солодкісттю;
- амброві - чуттєві, але більш легкі;
- деревні - терпкі та оригінальні;
- мускусні - найзвабливіші.

Виділяють окремий вид - пряні парфуми, вони легші, але не менш привабливі. Базова композиція, як правило, складається із нот ванілі, кориці, перцевої м'яти, розмарину, також присутній деревні ноти.

Часом аромати сходу творять магію. Допомагають, досягти мети, налагодити особисте життя або просто поліпшити настрій.

В асортименті нашої колекції Goccia присутні східні аромати:

Goccia 033 версія Prada Candy

Цей яскравий, грайливий аромат був створений в 2011 році Даніелою Андріє для модного будинку Prada. Він підійде сонячній, бадьорій, веселій, життєрадісній дівчині.

Goccia 034 версія Paco Rabanne Olympea

Східний звабливий аромат створили в 2015 році для модного будинку Paco Rabanne відомі парфумери Лок Донг, Ганні Фліп і Домінік Ропіон. Він сподобається натурам оригінальним і витонченим, які голосно заявляють про свою привабливість.

Goccia 035 версія Opium Black YSL

Аристократичний терпкий парфум є новою версією відомого Opium. Над створенням парфуму працювала ціла команда знаменитих парфумерів: Наталі Лорсон, Марі Саламан, Онорін Блан і Олівер Креспо. Відкритий, чуттєвий аромат підійде сильним особистостям, які не бояться експериментів і власної привабливості.

Iнші публікації

Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону
15.12.2023 Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону Зимовий сезон – це час, коли аромати стають особливо важливими, нагадуючи про святковий настрій та ...
Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії
01.02.2022 Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії Аромат – це незриме, але необхідне доповнення образу кожної людини. Але мало кому хочеться ...
Зимові аромати для дому
27.12.2021 Зимові аромати для дому Щоб не допустити тужливого настрою через холодну погоду за вікном, варто лише додати святкової та ...

Новинки парфумерії вже тут!