Читати про М'який, легкий, повітряний - твій аромат літа! на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

М'який, легкий, повітряний - твій аромат літа!

17 июля 2017
М'який, легкий, повітряний - твій аромат літа!
#Обзори

М'який, легкий, повітряний - твій аромат літа!

Літо - це найочікуваніша подія, що повторюється з року в рік в житті кожної людини. Це пора відпусток, моря, лісу і просто прекрасних спекотних днів, і незабутніх теплих ночей. Ми починаємо до нього готується заздалегідь, плануємо довгоочікувану відпустку, оновлюємо літній гардероб, прагнемо бути красивішим та привабливішим. Але мало хто з нас знає, що при настанні спеки слід змінити не тільки теплий светр на легкий літній сарафан, але і свій парфум.
Адже, ароматів, як і одязі, властива сезонність. Не всі аромати, які відмінно звучать взимку підійдуть для спекотного літнього спекотного дня.
У літню пору аромати звучать особливо яскраво, саме тому вони притягують погляд багатьох парфумерів. У них звучать цитрусові, ягідні, квіткові, фруктові аромати яких влітку в достатку.
До підбору свого літнього аромату потрібно підійти з усією відповідальністю. Важливо пам'ятати, що інтенсивний, насичений аромат під дією високої температури може звучати задушливо для вас і вашого оточення. М'який, легкий, повітряний - ось головні риси вашого парфуму на літо 2017. Саме такою властивістю володіє колекція наливної парфумерії Goccia di Profumo. Над її створенням працювала ціла група фахівців, яка вклала всю свою ніжність, м'якість і турботу. І відображаючи ці праці, ми поспішаємо представити вам найбільш актуальну підбірку літніх ароматів, які скрасять ваше дозвілля як в жаркому офісі, так і біля берега моря.

1. Dolce & Gabbana Light Blue pour femme

Це почуття прохолоди і свіжості Середземномор'я. Відчути Light Blue це немов зануритися в іскристі блакитні хвилі, які огортають розпалене тіло. Це запах яскравих літніх днів, чистого глибокого моря, запальних вечірок і киплячої пристрасті. Аромат розкривається звучанням білого кедра, що занурюється в яскраві трохи терпкі ноти зеленого яблука, свіжого сицилійського лимона і грайливого дзвіночка. Це поєднання ніби переносить на барвисте узбережжі Італії. Побувавши на якому, ви будете повертатися до нього знову і знову!

2. Dolce & Gabbana Light Blue pour homme

Light Blue pour femme це не просто аромат, це історія жінки, яка в своєму м'якому і беззахисному втіленні, не може існувати без свого чоловіка .... Саме так з'явився на світло аромат Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme.

Розкриття композиції Light Blue for men омивається хвилями чистої Середземноморської цитрусової свіжості. Солодкуваті відтінки мандарина, який ввібрав багатство сонячної Італії, бергамот і соковитий акорд грейпфрута грайливо замішуються в водянистий коктейль з унікальними зеленими гранями, створеними ароматичними нотами ялівцю.
D & G Light Blue pour Homme ідеально підходить для універсального денного використання в спекотну літню погоду, а особливо чудово підкреслить аромат своєї супутниці, такий же шанувальниці «Blue»

3. DKNY Be Delicious

Грайливість і флірт - все це просто витає десь в повітрі, варто лише вловити ледве помітне дихання вітерця. Ніби несподіване романтичне знайомство або перше побачення описує цей світлий чистий і ніжний аромат. Він з перших миттєвостей зачаровує своєю яблучною свіжістю, квітковою екзотичністю і деревною чуттєвістю. Поєднання аромату свіжого яблука і дерева прекрасно відтіняється тонко підібраним букетом квітів: білі конвалії з ніжною фіалкою і магнолія з королівською трояндою. Іскорки в звучання додає гіркуваті ноти грейпфрута.
Чуттєвий, ніжний, витончений Be Delicious не залишить байдужим нікого в навколо власниці свіжого яблучка.

4. Givenchy Homme Blue Label

Сміливо підкреслити свою активну життєву позицію цього літа, вдасться власникам даного парфуму. Сучасні, динамічні, наповнені енергією молоді люди, сміливо можуть носити Blue Label, аромат дасть розкритися вашому потенціалу навіть при найвищій температурі цього літа. Композиція Givenchy Pour Homme Blue Label з перших миттєвостей дивує сяйвом соковитої свіжості. Кислий і вологий цитрусовий акорд грейпфрута і бергамота змішаний з грайливим блиском лимонно-жасминових софітів. Мужній, деревний акорд Кедра створює чистий, добре збалансований, світлий шлейф аромату Pour Homme Blue Label. Представниці протилежної статі обов'язково звернуть увагу на ваш витончений смак і здатність бути доречним джентельменом в будь-який час доби і сезону.

5. Acqua di Gioia

Свіжа тонізуюча композиція Acqua di Gioia, немов данина водної стихії - нескінченного джерела енергії і задоволення. Свіжість води і ніжний аромат квітів тонко поєднуються з теплими сонячними променями. Спокусливий жіночий аромат немов створює гармонію з природою.
Першими вступають яскраві ноти свіжозібраних лимонів, розбавлені прохолодним подихом м'яти і свіжістю водної стихії. Потім розкриваються квіткові ноти серця: ніжні пелюстки жасмину, тонкі ноти півонії, приправлені рожевим перцем. Нестандартний шлейф становлять акорди східного лабданума, кедра і тростинного цукру. Одягнувши літнім вечором на себе цей аромат, ви ніколи не залишитеся без уваги.
Відчуйте і проживіть на повну кожен день це жаркого літа, але пам'ятайте, де б ви не з'явилися, залиште після себе м'який, легкий шлейф ніжного річного аромату, адже справити перше враження другого шансу не буде.

Iнші публікації

Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону
15.12.2023 Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону Зимовий сезон – це час, коли аромати стають особливо важливими, нагадуючи про святковий настрій та ...
Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії
01.02.2022 Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії Аромат – це незриме, але необхідне доповнення образу кожної людини. Але мало кому хочеться ...
Зимові аромати для дому
27.12.2021 Зимові аромати для дому Щоб не допустити тужливого настрою через холодну погоду за вікном, варто лише додати святкової та ...

5 днів до кінця акцій!