Читати про Сонячні аромати на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Сонячні аромати

21 июня 2018
Сонячні аромати
#Обзори

Сонячні аромати

Літня пора завжди асоціюється з палючим сонцем і спекотними днями. Час завмирає, всі намагаються вибратися з міста ближче до зелені і природи. Хочеться оточити себе свіжістю і прохолодою. У теплу пору року аромати звучать особливо яскраво, і їх величезна кількість, тому, до вибору парфумів необхідно підходити особливо ретельно. На роль літнього парфуму підійдуть аромати з яскраво вираженими цитрусовими, квітковими нотками, аромати фруктів і ягід.

Moschino Funny!

Наповнений веселощами і легкістю, незвичайною чарівністю і оптимізмом, фруктово-квіткова композиція ідеальний аромат для енергійних молодих жінок. Яскравий фруктовий сплеск витканий з соковитого гіркого апельсина і червоної смородини. Нотки серця зплетені з півонії і фіалки, які освіжає і тонізує зелений чай. Кульмінацією парфумерного творіння звучить білий кедр, дубовий мох, присипані мускусом


Escada Fiesta Carioca

Escada Fiesta Carioca – це втілення жіночності і чуттєвості. Вона молода, яскрава і чарівна.
Аромат розкривається фруктовим коктейлем з маракуї, малини та листком фіалки. В серці - апельсиновий цвіт і пасифлора. Базові ноти зіткані з мускусу, білого кедра і бензоина.

Lacoste Touch Of Pink

Цей аромат створений для юних ніжних натур. Він втілює безтурботність і легкість у всьому, тим самим стане ідеальним літнім парфумом.
Легку композицію починає соковитий апельсин, який доповнює кардамон і стиглий персик. У «серці» ховається ароматний жасмин з насінням моркви і фіалкою. На завершення залишається сплетіння сандалу з мускусом і насичена ваніль.

Prada Candy L'eau

Цей вільний, пікантний аромат здатний нагадати, що життя повне яскравих моментів, якими ми повинні насолоджуватися і переживати заново. Початкові ноти цього парфуму насичені яскравими ароматами італійських цитрусів, які бадьорять і тонізують. У «серці» аромату розкривається бензоїн, а тепла і гурманська база складається з білого мускусу. Але, сама запам'ятовується базова нота цього аромату це карамель.

Escada Turquoise Summer

Соковитий апетитний аромат від Escada Turquoise Summer ідеально підійде на роль літнього парфуму. Співзвуччя ароматної полуниці з ананасом змішано з ненав'язливим квітковим запахом, які врівноважують яскравий фруктовий сплеск.





Iнші публікації

Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону
15.12.2023 Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону Зимовий сезон – це час, коли аромати стають особливо важливими, нагадуючи про святковий настрій та ...
Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії
01.02.2022 Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії Аромат – це незриме, але необхідне доповнення образу кожної людини. Але мало кому хочеться ...
Зимові аромати для дому
27.12.2021 Зимові аромати для дому Щоб не допустити тужливого настрою через холодну погоду за вікном, варто лише додати святкової та ...

Новинки парфумерії вже тут!