Читати про Колекція жіночих ароматів Reni на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Колекція жіночих ароматів Reni

06 января 2016
Колекція жіночих ароматів Reni
#Обзори

Колекція жіночих ароматів Reni

Вибір парфумерії це завжди дуже делікатне заняття. Перед тим як остаточно визначитися з парфумом багато жінок дегустують не один десяток ароматів і тільки потім з повною впевненістю можуть придбати «той самий». Іноді трапляється так, що асортимент, представлений в тому чи іншому магазині, не дозволяє заглибитися в пошук, оскільки є не надто насиченим. З наливною парфумерією Reni ця проблема ніколи не встане перед вами, адже в її асортименті представлені сотні аналогів світових виробників як жіночої, так і чоловічої парфумерії. Сьогодні ми поділимося з вами складом жіночої колекції ароматів Reni.

Компанія «Парфумер» спільно з брендом «Renі» пропонує своїм клієнтам величезний вибір наливної парфумерії жіночих ароматів. У його рядах ви можете знайти більш 200 ароматів які полюбилися жінкам всього світу. Вони поєднують у собі всі ваші улюблені парфумерні ноти і композиції. У жіночу колекцію «Renі» увійшли парфуми 6ти груп ароматів: східні, зелені, квіткові, цитрусові, фужерні і шипрові.

Найбільше розмаїття парфумів представлено в Квітковій групі ароматів. У її складі більше 100 чудових запахів. Квіткові завжди користуються найбільшою популярністю серед жінок і компанія «Парфумер» за допомогою наливної парфумерії «Renі», розуміючи це, дає дамам можливість широкого вибору.

Зелені аромати - основний підтип групи Квіткових. Нехай вони і представлені в невеликій кількості, але в теж час містять в собі всі необхідні акорди зеленої трави і зелені цитрусові ноти, щоб зробити правильний вибір.

Ще одній надзвичайно прекрасній групі ароматів - Східним належить близько 30 ароматів колекції. Ці аромати наповнені екзотичним духом Сходу і несуть в собі якусь таємницю характерну кожній жінці. З ароматом цієї групи його власниця завжди будете загадкою для чоловіків.

Шипрова група представлена ​​5 свіжими ароматами. Традиційно у складі цієї групи перебувають чоловічі аромати, але «Renі» створили кілька ароматів і для жінок, адже існують прихильниці сухих, холодних ароматів характерних для чоловічих парфумів.

Ще одна група ароматів, для якої характерні чоловічі парфуми - Фужерні. Цю групу обирають жінки, яким подобаються аромати бергамоту, моху і герані. Завдяки цим компонентам аромат має пряний трав'янй запах.

І, нарешті, Цитрусова група ароматів. Такі аромати підходять жінкам люблячим яскраво виражені нотки цитрусових, що наділяє їх свіжістю і легкістю.

У жіночій колекції «Renі» представлені найпопулярніші альтернативи світових парфумерних брендів. Завдяки її якості стійкість аромату зовсім небагато поступається оригіналу, але при цьому ціна - набагато менше, а асортимент дозволяє підібрати аромат, який найкраще підкреслить ваш настрій, характер або майбутню подію.

Iнші публікації

Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону
15.12.2023 Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону Зимовий сезон – це час, коли аромати стають особливо важливими, нагадуючи про святковий настрій та ...
Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії
01.02.2022 Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії Аромат – це незриме, але необхідне доповнення образу кожної людини. Але мало кому хочеться ...
Зимові аромати для дому
27.12.2021 Зимові аромати для дому Щоб не допустити тужливого настрою через холодну погоду за вікном, варто лише додати святкової та ...

Новинки парфумерії вже тут!