Читати про Колекція чоловічих ароматів Reni на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Колекція чоловічих ароматів Reni

15 февраля 2016
Колекція чоловічих ароматів Reni
#Обзори

Колекція чоловічих ароматів Reni

Чоловіча колекція ароматів Reni, що представлена в інтернет-магазині parfumer.ua, різноманітна і виразна. Серед її ароматів можна знайти справжні чоловічі групи - деревні і фужерні, неповторні східні аромати, а також свіжі і грайливі - цитрусові і зелені групи.

Найбільшу групу представляють Деревні аромати. Вона налічує понад 25 прекрасних ароматів. Деревні знайшли своїх шанувальників серед амбітних юнаків-максималістів і статних чоловіків старшого покоління. Найчастіше аромати даної групи використовують як денні.

Фужерну групу у чоловічій колекції Reni представляють близько 15 ароматів. Кожен з цих ароматів гарний по-своєму і зачаровує з перших секунд зустрічі з ним. Аромати цієї групи розраховані для чоловіків, які відчувають себе вічно молодими і енергійними незалежно від віку. Фужерні намагаються використовувати в денний час і для теплих сезонів.

Східна група ароматів представлена в 10 ароматах колекції. Ці парфуми загадкові і незрозумілі з перших нот, але незабаром вони відкривають своєму власникові всю красу східних прянощів. Східна група створена для чоловіків серйозних, здатних переживати глибокі і сильні емоції.

Найяскравіша група - Цитрусові - представлена в 6 ароматах. Вони свіжі і грайливі, вражаючі і різкі. Цитрусові асоціюються з доглянутими спортивними чоловіками, в той же час чарівними, романтичними і впевненими в собі. Найчастіше вони використовуються для літнього і раннього весняного сезонів.

Зелена група ароматів сама нечисленна і складається всього з 2 ароматів. Вони нагадують освіжаючий вітер, що супроводжує романтиків і шукачів пригод.
Чоловіча колекція представлена в parfumer.ua дозволить будь-якому хлопцю і чоловікові підібрати свій аромат, який підкреслить всі його найкращі якості.

Iнші публікації

Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону
15.12.2023 Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону Зимовий сезон – це час, коли аромати стають особливо важливими, нагадуючи про святковий настрій та ...
Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії
01.02.2022 Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії Аромат – це незриме, але необхідне доповнення образу кожної людини. Але мало кому хочеться ...
Зимові аромати для дому
27.12.2021 Зимові аромати для дому Щоб не допустити тужливого настрою через холодну погоду за вікном, варто лише додати святкової та ...

Новинки парфумерії вже тут!