Гурманські аромати в парфумерії
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Гурманські аромати в парфумерії

18 января 2019
Гурманські аромати в парфумерії
#Обзори

Ще років 30 тому важко було собі уявити парфум з яскраво вираженим кондитерським, шоколадним, карамельним запахом. Офіційно історія «смачних» духів почалася з аромату Angel (1992 року випуску), куди парфумери Ів де Шіріс і Олів'є Креспо додали нотки ягід, шоколаду, цукрової вати, карамелі і меду. Що й казати - світ здивувався: адже це парфумерне відкриття було таким простим і геніальним: ми любимо, як пахнуть шоколад, полуниця, вишневий сироп, персики, апельсини. Так чому б не пахнуть цими чарівними природними парфумами?


До гурманським ароматів в першу чергу відносяться десертні аромати. Це яскраві, теплі, смачні і дуже апетитні запахи, які підвищують апетит. Можна сказати, що це аромат, який хочеться з'їсти. Однак сьогодні гурманське сімейство ароматів настільки розширилося, що крім кондитерських запахів сюди стали входити і інші. У гурманської парфумерії можна виділити кілька напрямків. В першу чергу це найочевидніші класичні ноти парфуму - ваніль, шоколад, карамель. До другої групи можна віднести фруктові - це переважно екзотичні і солодкі фрукти. Нарешті, до третьої групи відносять спеції, але також не всі, а ті, які асоціюються з солодощами, зі східними прянощами.

Психологи, парфумери, вчені-фізіологи і ароматерапевти спеціально вивчали, які запахи найкраще впливають на людину - виявилося, що саме фруктово-кондитерські. Вони зменшують вміст в крові людини гормону кортизолу, який виробляється при стресі, і одночасно стимулюють вироблення гормону щастя ендорфіну. Можна припустити, що запахи солодощів та фруктів-ягід, які ми особливо любили в дитинстві, відсилають несвідоме до самих приємних спогадів про безтурботне щастя.

А зараз, ми познайомимо Вас з нашої підбіркою гурманських ароматів в колекції ESSE


ESSE 32 - La Petite Robe Noir Intense Guerlain

La Petite Robe Noir Intense виділяється в групі гурманських квіткових фруктових надзвичайної романтичністю і чарівністю. Парфумери Guerlain порадували шанувальниць появою цього аромату в 2016 році. Вони наповнили його безліччю кисло-солодких, терпких, пряних, деревних, гурманських відтінків.
Завдяки високій майстерності парфумерів, багатокомпонентна композиція зберегла легкість і ніжність. З'єдналися воєдино ноти перетворилися в струнку багатоголосу симфонію. Аромат наповнений шармом і чарівністю. Він то злітає вгору, фонтанує яскравими райдужними бризками, то затихає в блаженстві. Початковий акорд - протяжний і багатогранний. У ньому відчувається сухувата солодкість, ягідна терпка кислинка і теплі квіткові відтінки. В середині звучання La Petite Robe Noir Intense стає прохолодним і ніжним, а до завершення набуває глибину, гіпнотизує мускусно-сандалової вуаллю.

 Верхні ноти: чорниця, солодка вата, червоні ягоди
Ноти серця: болгарська троянда, жасмин
Базові ноти: пачулі, сандал, ваніль

ESSE 35 - Valentina Pink Eau de Parfum Valentino

Valentina Pink для жінок - ароматична новинка 2015 роки від Valentino. Це парфум з групи квіткових фруктових з яскравим гурманським завершенням. Він гучний, соковитий, веселий, з виразними переливами. Початок - кисло-солодко ягідний, злегка епатуюча несподіваною появою традиційної для бази мускусної ноти. Незвичне поєднання швидко стає цілісним і гармонійним. Завдяки мускусу, аромат змінюється, грає полуничною солодкістю, єжевичною терпкістю, свіжою кислинкою. У «серці» Valentina Pink - ніжне квіткове тепло троянди і півонії. Вони звучать в одній тональності, сплітаються і підкреслюють відтінки один одного. Завершальний акорд складається з амбри, кашемірового дерева і праліне. Він залишає м'який хвилеподібний шлейф і солодко-ніжний післясмак.

Верхні ноти: ожина, полуниця, мускус
Ноти серця: травнева троянда, півонія, троянда
Базові ноти: праліне, амбра, кашемірове дерево

ESSE 36 - The Scent for her Hugo Boss

Одна з недавніх знахідок Hugo Boss - елегантний і сучасний The Scent for her. Він органічно вплітається в будь-який образ, підкреслюючи жіночність і романтичність власниці. Аромат відрізняє струнка мінімалістичний піраміда. В її верхівці - витончена біла фрезія і теплий соковитий персик. Фруктова нота домінує, але не заглушає тонкі і чисті квіткові тони. Фрезія привносить свіжість і підкреслює тепло персика тонким пряним штрихом. У «серці» виконує соло екзотичний османтус. У гордій самоті він безперешкодно розкриває багатство своїх ароматичних відтінків: від бархатистого пудровий до дорого шкіряного, від ніжного фруктового до свіжо-терпкого чайного. На завершення The Scent for her, як кашеміровою шаллю, обволікає затишним теплом какао. Ця гурманська нота має достатню стійкість і різноманітністю, щоб створити унікальний за звучанням люксовий шлейф.

 Верхні ноти: біла фрезія, персик
Ноти серця: османтус
Базові ноти: какао

акція 35 woman "ESSE fragrance" | Інтернет-магазин Perfumer.ua
35 woman "ESSE fragrance" Аналог парфумів Valentina Pink Eau de Parfum Valentino
Роздріб
720.00грн 432.00грн
Опт
240.00грн 144.00грн
36 woman "ESSE fragrance" | Інтернет-магазин Perfumer.ua
36 woman "ESSE fragrance" Аналог парфумів The Scent for her Hugo Boss
Роздріб
720.00грн
Опт
240.00грн
37 woman "ESSE fragrance" | Інтернет-магазин Perfumer.ua
37 woman "ESSE fragrance" Аналог парфумів L.12.12 Pour Elle Sparkling Lacoste
Роздріб
720.00грн
Опт
240.00грн

ESSE 37 - L.12.12 pour Elle Sparkling Lacoste

Надихаючий і нескінченно ніжний L.12.12 pour Elle Sparkling - аромат гарного настрою, веселощів, безтурботного життя. Цей парфум із сучасною лаконічною пірамідою і трендовими гурманськими солодкими нотами представлений модним будинком Lacoste в 2015 році.
Він свіжий, спочатку злегка різкуватий. Солодку свіжість дарують соковитий мандарин і стигле червоне яблуко. В їх звучання гармонійно вплітаються спеції. Немов здалеку чується тонка терпко-кисла нота ожини, що контрастує з провідним акордом. Вона непомітно зливається з прохолодою конвалії в ноті серця і затихає в карамельних відтінках цукрової вати і тістечка macaroons. База - затишна, вишукана, чуттєва і безневинна одночасно. У ній гладкому тлі благородної кашемірової деревини грає мускус, збалансований солодкуватим ветивером і глибоким пачулі.

Верхні ноти: ожина, червоне яблуко, мандарин, спеції
Ноти серця: тістечко макарун, цукрова вата
Базові ноти: кашемірове дерево, мускус

ESSE 39 - Nina Ricci Luna

З першого акорду Luna Les Belles de Ricci зачаровує чистотою і ніжністю апельсинового цвіту. Як казкова лісова фея, він вабить терпкуватим солодкістю розігрітих на сонці лісових ягід. Серцева нота - безсмертник і карамель - підсушує аромат, робить його більш дзвінким і тонким. У базі гіркувата карамельна солодкість стає ніжніше і м'якше. Її змінює мадагаскарська ваніль. Спочатку вона зливається з сандалом і надає базовій ноті благородні деревні відтінки. У шлейфі ваніль безсоромно показує свій неприборканий характер, накочуючись неосяжними солодко-пряними хвилями.

Верхні ноти: лісові ягоди, апельсиновий колір
Ноти серця: карамель, груша, безсмертник, жасмин
Базові ноти: сандал, лакричник, білий мускус

Iнші публікації

Трендові аромати, які підкорюють серця: обирай свій улюблений!
27.09.2024 Трендові аромати, які підкорюють серця: обирай свій улюблений! Парфуми — це спосіб підкреслити індивідуальність і створити особливу атмосферу для кожного ...
Як обрати найкращі аксесуари для аромадифузорів: флакони та палички, які приносять успіх
27.09.2024 Як обрати найкращі аксесуари для аромадифузорів: флакони та палички, які приносять успіх Аромадифузори – це важливий елемент сучасного парфумерного бізнесу. Вони допомагають створити ...
Найпопулярніші парфуми на розлив Рені
28.08.2024 Найпопулярніші парфуми на розлив Рені Парфуми на розлив стають дедалі популярнішими серед поціновувачів парфумерії, і бренд Reni ...

Флакони для дифузорів