Читати про Як заробляти від 1000$ на місяць на наливній парфумерії? на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Як заробляти від 1000$ на місяць на наливній парфумерії?

09 декабря 2021
Як заробляти від 1000$ на місяць на наливній парфумерії?
#Статті

Як заробляти від 1000$ на місяць на наливній парфумерії?

Наливні парфуми – це версії всіх відомих ароматів. Таких, як Dolce&Gabbana L`Imperatrice, Lanvin Eclat D`Arpege і т.д. Всі аромати розлиті в однакові флакони та розділені лише номерами, тобто кожен аромат має свій номер. А при покупці аромату кінцевим споживачем парфумерію переливають у скляний або пластиковий флакон зі спреєм.

За допомогою наливних парфумів кожна людина може зібрати свою колекцію з різних парфумів. Різноманітність наливних парфумів дозволяє підібрати варіанти ароматів на будь-яку подію, під будь-який настрій та під будь-яку життєву ситуацію.

Низька ціна наливних парфумів обумовлена тим, що в ціні немає націнки за розробку унікального парфуму парфумером, рекламу, гонорар зірок, бренд і упаковку.
У наливних парфумах насамперед увага приділяється якості самої сировини, бо це основний продукт. Ви купуєте сам аромат, а не ім'я бренду.

картинки-для-статьи_СЫРЬЕ.png



Така парфумерія як наливна зараз дуже популярна, її купують як собі, так і на подарунок. Через це наливна парфумерія оптом стала чудовим варіантом для відкриття свого бізнесу.

Головна перевага відкриття свого бізнесу на наливних парфумах – це висока маржинальність понад 300%. Саме це робить його дуже цікавим для підприємців-початківців.

картинки_для_статьи_маржинальность.png


6 причин розпочати бізнес на наливних парфумах
  1. Парфумерія має попит цілий рік;
  2. Товар спрямовано дуже широку аудиторію;
  3. Мінімум вкладень на старті бізнесу;
  4. Бізнес підходить для маленьких та великих міст України;
  5. Висока маржинальність бізнесу (понад 300%);
  6. Термін окупності бізнесу від 3-9 місяців.

Є кілька варіантів відкриття бізнесу на наливних парфумах:

• відкриття торгової точки (магазину);
• додавання наливних парфумів до торгової точки, яка у вас уже існує;
• продаж парфумерії онлайн (інстаграм, олх тощо);

картинки-для-статьи_магазины.png


Розглянемо варіант відкриття торгової точки чи магазину. Необхідні дії для започаткування такого бізнесу:

  1. Підбір приміщення або місця для продажу парфумерії (50% успіху – це правильно обране місце);
  2. Підібрати обладнання для торгової точки;
  3. Реєстрація приватного підприємця.
  4. Закупівля продукції (флакони, тестери, блоттери та багато іншого) для старту продажів. У нас на сайті в розділі пакетні пропозиції можна вибрати відповідний для вас стартовий набір;
  5. Для магазина велике значення має чудовий продавець, який допоможе підібрати аромат та розповісти про нього так, щоб покупець купив його. Ця людина повинна розбиратися в парфумерії, у новинках, вміти порадити парфум на різні сезони та випадки.


Також розглянемо варіант додавання наливних парфумів на існуючу торгову точку. Необхідні дії для започаткування такого бізнесу:
  1. Необхідно виділити окреме місце для продажу парфумерії у вашій торговій точці або у вашому магазині;
  2. Закупівля продукції (флакони, тестери, блоттери та багато іншого) для старта продажів. У нас на сайті в розділі пакетні пропозиції можна вибрати відповідний для вас стартовий набір;

Якщо немає можливості спочатку взяти в оренду приміщення або у вас немає торгової точки можна організувати продаж в інтернеті. Наливні парфуми можна продавати як через Instagram, так і через різні маркетплейси та послуги оголошень. Одночасна реалізація парфуму онлайн та офлайн дозволяє підвищити рентабельність бізнесу.
Продаж наливних парфумів - це дуже вигідний бізнес, і відмінний старт для підприємця-початківця.

Для початку співпраці обери один із варіантів Пакетних пропозицій


Iнші публікації

Увага! Нові кришки для парфумерії
09.04.2024 Увага! Нові кришки для парфумерії Шановні клієнти, зверніть увагу: з метою запобігання будь-яким можливим непорозумінням – ...
Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів
01.03.2024 Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів Аромат — не просто запах, а й спосіб розповісти про себе, донести про свій настрій або навіть ...
Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи
19.02.2024 Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їхні альтернативи У світі парфумерії щосезону є ...

Новинки парфумерії вже тут!