Читати про Як подовжити стійкість парфуму? на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Як подовжити стійкість парфуму?

21 сентября 2021
Як подовжити стійкість парфуму?
#Статті

Як подовжити стійкість парфуму?


Напевно у вас, як у любителя стійкого хорошого парфуму, хоч раз виникало питання: «Чому аромат швидко вивітрюється і як це виправити?».
Одна з найпоширеніших причин, чому духи не тримаються на шкірі, - це неправильно підібраний парфум.
Духи необхідно вибирати відповідно до пори року!

1. Для зими не підійдуть легкі цитрусові і акватичні свіжі аромати. У вітряну і морозну погоду вони не будуть відчуватися.
Влітку не можна використовувати важкі шипрові і солодкі амброві запахи. Від занадто солодкого аромату в спекотне літо вам і оточуючим буде душно і неприємно.
А ось ідеальний варіант для міжсезоння - це квіткові і фруктові запахи для жінок і деревні для чоловіків.
Новий аромат краще купувати вранці і вдень. В цей час запахи відчуваються більш чітко. І не пробуйте більше п'яти ароматів за раз.

2. Мало кому відомо, що стійкість парфуму залежить від типу шкіри. На сухій шкірі туалетна вода тримається недовго. Вона швидко вбирає ароматичні масла. Якщо у вас суха шкіра, наносите парфуми відразу після прийняття душу, це продовжить звучання аромату на багато годин.

3. Не менш важливим фактором визначальним стійкість парфумів є їх правильне зберігання. Навіть самий дорогий парфум втрачає свої властивості, якщо тримати його під прямими променями сонця або в теплі.

4. Не наносьте аромат на одяг, а наносьте його прямо на тіло. Аромат розкривається і набуває свою кінцеву форму безпосередньо від впливу температури тіла. Не варто розмазувати і розтирати аромат по шкірі, за рахунок цього аромат втрачає свої властивості, не розкривається до кінця і швидко вивітрюється.

5. Стійкість аромату відрізняється від того які ноти там присутні, який склад у аромату. Добре буде триматися на шкірі аромат, який має в базі: ваніль, пачулі, деревні ноти, кедр, ладан, ветивер.

Якщо ніякі способи не допомагають, можливо, у вас так звана «нюхова втому». Вам просто набрид улюблений аромат, і ви його не відчуваєте. Відправляйтеся за новим парфумом!
У цьому відмінно допоможе наливна парфумерія, адже наливні духи не поступаються по стійкості дорогим брендовим парфумам, а їх вартість значно нижче, так як ви не переплачуєте за бренд і упаковку.

Iнші публікації

Увага! Нові кришки для парфумерії
09.04.2024 Увага! Нові кришки для парфумерії Шановні клієнти, зверніть увагу: з метою запобігання будь-яким можливим непорозумінням – ...
Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів
01.03.2024 Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів Аромат — не просто запах, а й спосіб розповісти про себе, донести про свій настрій або навіть ...
Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи
19.02.2024 Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їхні альтернативи У світі парфумерії щосезону є ...

5 днів до кінця акцій!