Читати про Як обрати духи для літа на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Як обрати духи для літа

25 мая 2016
Як обрати духи для літа
#Статті

Як обрати духи для літа

Для кожної жінки парфумерія це не просто повсякденний атрибут, а спосіб самовираження. За допомогою парфумерії жінка намагається показати всьому світу свою перевагу і бажання виділятися серед натовпу. Літо - це особлива пора, коли потрібно враховувати безліч дрібних деталей для того, щоб ваш аромат ніщо не зіпсувало. Саме тому parfumer.ua вирішив дати своїм покупцям кілька цінних порад, яких слід дотримуватися при виборі літнього аромату.

Існує кілька загальних правил

Як і завжди, не варто забувати про особливості своєї шкіри: суха вона чи жирна; швидко вбирає аромат або дає йому розкриватися довго і в повній мірі. Для літнього сезону найкраще буде врахувати ще кілька чинників: привід, час доби, оточуючих людей і час скільки плануєте носити аромат.

Пам'ятайте, що влітку духи швидше випаровуються, так як деякі парфумерні масла ввійшли до складу аромату, нагріваються, а значить і аромат може трохи спотворитися.

Також, варто бути обережними при кількості нанесених духів. У спеку сонце змушує спирт, що міститься в ароматі, виділяти велику кількість пігменту і це може привести до опіків на тілі. Саме з цього, ми вам радимо вибирати духи зі світлим вмістом, так як вони, швидше за все, містять в собі ноти моря або озону. Також, буде непогано, якщо в складі духів буде троянда, м'ята або мандарин.

Літні парфуми найчастіше не мають довгого шлейфа, їх головна родзинка в часі розкриття аромату на шкірі.

Потрібно прислухатися до кінцевих нотах. Так як влітку ви їх можете не відчути через те, що вони просто випаруються, швидко вбереться в шкіру або змішаються з оточуючими запахами.

Крім того, буде добре, якщо денні духи будуть бадьорять, з вмістом цитрусових нот, фрезії або лілії. А ось, що стосується вечірніх парфумів, то вони можуть містити легку пряність або навіть горчинку.


Також, не варто забувати про «нотної грамотності»

Якщо ви хочете придбати парфум, який буде найкраще поводитися в літню спеку, то безпрограшним варіантом стане той, який містить в собі ноти фруктів, перцю або ванілі. Такі ноти додадуть вашому аромату родзинку і зроблять його більш цікавим.

Такі ноти як бергамот, конвалія або лаванда, швидше за все, представлять ваш аромат як «унісекс», так що якщо ви з тих, хто хоче виділитися, краще уникати цих ароматів, хоча вони не роблять аромат менш привабливим. Такі аромати більше підійдуть для денних парфумів.

Увечері, коли парфум вже менш чутливий до сонця, вітаються аромати троянди, жасмину або яблука. Дівчина з темним волоссям навіть можна спробувати аромати з манго, але головне не переборщити, не зробити його задушливим. Якщо все зробити правильно, але ви будете виглядати спокусливо і сміливо.

Східний аромат не найкращий для літа, але жінкам, шкіра яких швидко вбирає аромат, це дозволено.

Важливо пам'ятати! Літні аромати дуже мінливі і можуть змінювати свій аромат протягом дня. Саме тому вибирати його потрібно грамотно, так щоб він подобався і вам і оточуючим!

Iнші публікації

Увага! Нові кришки для парфумерії
09.04.2024 Увага! Нові кришки для парфумерії Шановні клієнти, зверніть увагу: з метою запобігання будь-яким можливим непорозумінням – ...
Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів
01.03.2024 Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів Аромат — не просто запах, а й спосіб розповісти про себе, донести про свій настрій або навіть ...
Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи
19.02.2024 Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їхні альтернативи У світі парфумерії щосезону є ...

5 днів до кінця акцій!