Що таке наливна парфумерія
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Що таке наливна парфумерія

23 июня 2020
Що таке наливна парфумерія
#Статті
Головне завдання наливної парфумерії - створити альтернативу відомих ароматів, при цьому, щоб вона була доступною і за хорошою ціною. Але при цьому низька ціна ніяк не впливає на стійкість і якість аромату.

Основні переваги наливної парфумерії:

1. Вартість

Вартість знижується за рахунок простого фактора, Ви платите тільки за продукт, а не за гучний бренд і красиву упаковку. Завдяки доступності Ви можете змінювати аромати хоч кожен день, маючи в своїй колекції духи на всі випадки життя.

2. Об'єм

На відміну від брендового парфюма, який продається у флаконах 30 мл, 50 мл і 100 мл, об'єм розливних духів покупець обирає сам і зможе собі купити на роздрібній точці від 1 мл до 100 мл.

3. Можливість спробувати більше

Брендові новинки найдорожчі і продаються тільки в упаковці. Купити тестер не можна. Купувати оригінали ризиковано, адже він може не підійти. Тут на заміну приходить наливна парфумерія.

4. Широкий вибір

За кількістю ароматів асортимент відділу парфумерії порівняємо з елітними бутиками.

5. Стійкість

Стійкість парфумерії залежить від концентрації парфумерної композиції, більшість відомих брендів парфумерії використовують близько 15%, в той же час як наливна парфумерія використовує 20% концентрації, тому розливні аромати часто є навіть більш стійкі.

Iнші публікації

Бізнес ніша наливної парфумерії
16.07.2024 Бізнес ніша наливної парфумерії Ніша наливної парфумерії – це оптимальна категорія для старту своєї бізнес імперії, бо при продажі ...
Як правильно продавати парфуми?
20.06.2024 Як правильно продавати парфуми? Що б ви не продавали, чи то товари широкого вжитку, чи то складне технологічне обладнання, у ...
Розбираємо, які парфуми найстійкіші
21.05.2024 Розбираємо, які парфуми найстійкіші У парфумерії є таке поняття як ольфакторна піраміда ароматів. Умовно трикутник поділений на 3 ...

Нарешті в наявності!