Читати про Холодна і гаряча шкіра в парфумерії на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Холодна і гаряча шкіра в парфумерії

25 мая 2021
Холодна і гаряча шкіра в парфумерії
#Статті
Є шкіра гаряча, а є шкіра холодного типу. У гарячої шкіри судини розташовуються досить близько до поверхні, це пояснює те, що вона завжди тепла. Відповідно, у власників холодної шкіри ситуація зворотна: кровоносні судини розташовуються досить глибоко, тому шкіра залишається прохолодною.

Є кілька способів визначення вашого типу:

- У природному освітленні зверніть увагу на колір вінок на ваших зап'ястях. Які вони? Якщо вени мають зеленуватий відтінок - ваша шкіра гаряча. Для холодної шкіри характерний синюватий відтінок вен.
- Для наступного способу знадобиться чистий паперовий лист білого кольору. Підносимо його до шиї і грудей. Уважно дивимося на відтінок, який набуває наша шкіра. Для шкіри гарячого типу характерний жовтуватий подтон, в той час як холодна шкіра володіє рожевим відтінком.
- Зверніть увагу на те, з якими ювелірними виробами краще «грає» ваша шкіра при природному освітленні. Як правило, вироби, виконані в золоті вигідніше виглядають на гарячій шкірі. Срібні прикраси, відповідно, виглядають благородніше на холодній шкірі.

Тип шкіри відіграє певну роль у виборі аромату. На гарячій шкірі розкриття ароматів відбувається швидше - верхні акорди поступаються свої позиції досить швидко. Звучання серця також не тривало, а ось базові ноти затримуються надовго. Ситуація з холодним типом цікавіше: дуже часто парфум залишається в стані «зародка» - старт затримується надовго. Рідше затримуються «сердечні» ноти. А ось базу ви взагалі можете не дочекатися.

З усього цього робимо висновок, що для гарячої шкіри слід вибирати аромат, орієнтуючись на ноти серця і базові ноти. А вибираючи аромат для холодної шкіри, варто звернути увагу на верхні ноти і ноти серця.

Для гарячої шкіри ідеальними супутниками будуть східні, деревні і пряні композиції, а також гурманські. Такі аромати будуть звучати загадковіше і глибше, додадуть шарму в образ. Вони розкриваються повністю і залишають приголомшливий шлейф.

Холодна шкіра любить аромати квіткові, цитрусові, фруктові композиції. Квіти розкриваються найніжнішим і благородним чином.

Iнші публікації

Увага! Нові кришки для парфумерії
09.04.2024 Увага! Нові кришки для парфумерії Шановні клієнти, зверніть увагу: з метою запобігання будь-яким можливим непорозумінням – ...
Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів
01.03.2024 Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів Аромат — не просто запах, а й спосіб розповісти про себе, донести про свій настрій або навіть ...
Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи
19.02.2024 Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їхні альтернативи У світі парфумерії щосезону є ...

Новинки парфумерії вже тут!