Читати про Безсмертна класика: улюблені аромати знаменитостей. на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Безсмертна класика: улюблені аромати знаменитостей.

23 января 2018
Безсмертна класика: улюблені аромати знаменитостей.
#Статті

Безсмертна класика: улюблені аромати знаменитостей.

Кожен день парфумери дарують світу сотні нових ароматів, але повторити успіх світових бестселерів вдається лише одиницям. Класичні духи пройшли перевірку не тільки часом, любов'ю поколінь, а й легендарними жінками.

Всі знають, що Мерилін Монро лягала спати, одягнувши на себе тільки Chanel No5, а леді Ді була дуже перебірлива у виборі парфуму, та називала Hermès 24 Faubourg кращим з кращих.


Грейс Келлі - Creed Fleurissimo

Згідно з легендою, Fleurissimo був створений на замовлення графа Реньє з нагоди їхнього весілля в 1956 році. Цей аромат був її особистим. Після її загибелі було вирішено зробити духи надбанням громадськості, в знак її безмірної любові до людей.

Одрі Хепберн - Givenchy L'Interdit

Духи L 'Interdit, що з французького означають "заборона", були випущені в 1957 році для відомої американської актриси Одрі Хепберн. Вона була близьким другом і музою засновника французького будинку моди Юбера де Живанши. Протягом семи років актриса була єдиною власницею цього парфуму. Вона заборонила модельєру випускати цей аромат у продаж, що і послужило для нього назвою. І лише в 1964 році весь світ побачив L'Interdit.

Принцеса Діана - Hermès 24 Faubourg

Який же з парфумів був улюбленцем леді Ді? Це був Hermès 24 Faubourg.
Мері Грінвел (колишній візажист принцеси) говорила, що леді Спенсер ніколи не виходила з дому, якщо не нанесла на себе улюблений аромат. І тільки в день весілля з Чарльзом майбутня принцеса зрадила своєму звичному парфуму і вибрала - Quelques Fleurs L'Original. Але ось тут не обійшлося без пригоди: флакон був без розпилювача, і намагаючись нанести пару крапель на зап'ястя Діана випадково вилила вміст флакона прям на весільну сукню. Щоб приховати сліди парфуму від фотографів, Діані довелося всю церемонію притримувати поділ сукні.

Софі Лорен - Emanuel Ungaro Diva

Назва аромату Diva від Emanuel Ungaro, створеного в 1983 році легендарним парфумером Жаком Польжем, говорить сама за себе. І з цієї точки зору вибір зірки італійського кіно Софі Лорен здається не просто очевидним, але єдино вірним. Головним достоїнством парфуму є його складна композиція, яка розкривається протягом усього дня, так що з кожним минулим часом в ньому вийде почути щось нове.

Мерилін Монро - Chanel No5

Аромат був випущений в 1921 році. Так Chanel No5 досі є найбільш продаваним парфумом в світі. Згідно з дослідженнями, кожні 55 секунд у світі продається один флакон цих духів. Цікаво, що автором композиції став Ернест Едуардович Бо, придворний парфумер сім'ї Романових, який після знайомства з Габріель Шанель створив аромат Chanel No5 - багатогранний, унікальний і той, що «пахне жінкою». Однією з найвідоміших прихильниць Chanel No5 була Мерилін Монро, яка стверджувала, що кожен день вона лягає спати, «одягаючи» на себе ці духи - і більше нічого.

Iнші публікації

Увага! Нові кришки для парфумерії
09.04.2024 Увага! Нові кришки для парфумерії Шановні клієнти, зверніть увагу: з метою запобігання будь-яким можливим непорозумінням – ...
Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів
01.03.2024 Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів Аромат — не просто запах, а й спосіб розповісти про себе, донести про свій настрій або навіть ...
Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи
19.02.2024 Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їхні альтернативи У світі парфумерії щосезону є ...

Новинки парфумерії вже тут!