Читати про Аромати зняті з виробництва на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Аромати зняті з виробництва

05 февраля 2021
Аромати зняті з виробництва
#Статті
У світі завжди щось відбувається, хтось випускає 55 фланкер на солодкий популярний аромат, а хтось знімає з виробництва Ваші улюблені аромати.

Перший аромат, який є в колекції Reni, але вже знятий з виробництва в оригіналі це Reni 452, версія аромату sexy Graffiti від Escada. Це жіночий квітково-фруктовий аромат. Ноти: малина, полуниця, півонія. Нагадує солодкий річний коктейль.

Другий аромат Reni 141 версія аромату Ocean Blue від Escada, це жіночий фруктово-квітковий аромат. Ноти: конвалія, жасмин і мускус.

Третій аромат Reni 427 версія аромату Into the Blue від Escada. Квітково-водяний жіночий аромат. Ноти: зелені ноти, кавун і кедр. Свіжий, літній, незвичайний аромат.

Четвертий аромат Reni 338 версія аромату Sensi від Armani. Східно-деревний жіночий аромат. Ноти: лайм, мигдаль і деревні ноти. Нестандартний аромат, який змусить звернути на себе увагу.

П'ятий аромат Reni 357 версія аромату Miss Dior Cherie від Dior. Квітково-фруктовий жіночий аромат. Ноти: фруктові ноти, карамель і троянда. Для тих, хто любить солодкі аромати.

Шостий аромат Reni 365 версія аромату Rock 'n Rose від Valentino. Жіночий квітковий аромат. Ноти: чорна смородина, троянда і ваніль. Солодкий аромат з акцентом на троянду.

Iнші публікації

Увага! Нові кришки для парфумерії
09.04.2024 Увага! Нові кришки для парфумерії Шановні клієнти, зверніть увагу: з метою запобігання будь-яким можливим непорозумінням – ...
Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів
01.03.2024 Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів Аромат — не просто запах, а й спосіб розповісти про себе, донести про свій настрій або навіть ...
Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи
19.02.2024 Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їхні альтернативи У світі парфумерії щосезону є ...

Новинки парфумерії вже тут!