Читати про Аромат як автограф особистості на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Аромат як автограф особистості

08 ноября 2017
Аромат як автограф особистості
#Статті

Аромат як автограф особистості

Дизайнер Крістіан Діор сказав: «Жіночі духи говорять про неї більше, ніж її почерк». Ваш аромат - це спілкування з оточуючими, коли ви не вимовляєте ні слова. Він оголошує про Вашу присутність і залишається в кімнаті після того, як ви пішли. У кожного запаху є відбиток, унікальний як відбиток пальця. При сьогоднішньому розмаїтті парфумерії дуже складно вибрати той самий підходящий аромат. У нас є чотири підказки, які допоможуть вам підібрати запах, який провіщає саме про вас.

Зрозумійте, що вам подобається: вас тягне до нових ароматів, квіткових або може до п'янких орієнтальних? Якщо ви новачок в парфумерії, подумайте про аромати, які вам подобаються в житті. Прогулянка по лісу, аромат букета троянд, запах океану або свіжоспечених ласощів.

Якщо ви любите відпочинок біля моря, спробуйте аромат Escada Ocean Blue. Якщо вашому чоловікові подобається активний відпочинок, то Light Blue pour Homme точно йому підійде. Прогулятися через освітлений сонцем сад серед півоній і червоних троянд допоможе Flora by Gucci. Якщо ви не хочете пахнути печивом або кексом, але дуже любите аромат ванілі, спробуйте D&G The One Desire, карамельний і сексуальний з нотами мускусу.


Яка ваша особистість? Ваш стиль? Спробуйте новий Lacoste Pour Femme, парфум з контрастними квітковими і дерев'яними нотами з білої фрезії, жасмину і сандалового дерева, аромат стильний, але веселий. Якщо ви ніколи не виходите з дому без червоної помади і високих каблуків, спробуйте Opium Black YSL. Для чоловіків, які вважають себе сучасними лицарями в сяючих обладунках, могутніми і ніжними, то аромат He Wood Dsquaredз сумішшю фіалки, білого кедра і мускусу цілком може підійти.


Рекомендуємо спробувати два або три парфуми. Носіть один на вечірку, інший на роботу. Який аромат отримує більше компліментів? Те як ви пахнете для інших дуже важливо, при виборі свого аромату.

Носіть класику: не дарма деякі аромати не втрачають свою популярність через десятки років. Miss Dior - легенда парфумерного мистецтва 20 століття, яка отримує схвальні відгуки вже більше 60 років. Чудовий, шипрово-квітковий аромат, з винятковою зеленої свіжістю, який став довгоочікуваним проявом жіночності і гламуру.

Iнші публікації

Увага! Нові кришки для парфумерії
09.04.2024 Увага! Нові кришки для парфумерії Шановні клієнти, зверніть увагу: з метою запобігання будь-яким можливим непорозумінням – ...
Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів
01.03.2024 Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів Аромат — не просто запах, а й спосіб розповісти про себе, донести про свій настрій або навіть ...
Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи
19.02.2024 Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їхні альтернативи У світі парфумерії щосезону є ...

5 днів до кінця акцій!