Читати про 5 законів парфюмерії на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

5 законів парфюмерії

12 апреля 2016
5 законів парфюмерії
#Статті

5 законів парфюмерії

Багато жінок не можуть уявити життя без флакончика улюбленого аромату, але далеко не кожна може правильно підібрати і користуватися ним.
Ми підготували для вас 5 парфумерних порад, щоб ваш аромат звучав ідеально.

1. Багато парфумерних експертiв говорять про те, що з ранку почуття нюху гостріше, а значить і запахи ми можемо чути більш чітко, ввечері ж це стає складніше. Проте, це велика помилка: рецептори працюють однаково весь день. Тільки через психологічні причини ми можемо почувати запохи яскравіше пiсля пробудження, проте це також залежить від конкретної людини. Так що якщо ви плануєте зробити покупку духів, то можете робити це як вранці, так і ввечері, керуючись виключно часом роботи магазину.

2. З віком наше нюх може не правильно відображати аромат. Хоча якщо постійно навантажувати органи чуття, то можна зберегти їх в хорошому стані і до старості. Після 50 років багато здатностей нашого організму виснажуються і здатність сприймати запахи навколо нас чітко і глибоко не виняток. Сьогодні багато досліджень показують, що чоловіків це стосується в бiльшiй мірі, ніж жінок. Також, відзначають, що люди похилого віку обирають сильні та яскраві аромати. З цього потрібно дотримуватися обережності, щоб не переборщити з ароматом.

3. Часто при виборі аромату в магазині ми хочемо продегостувати всі екземпляри в пошуку того самого. Однак, за один раз рекомендується спробувати не більше трьох ароматів. Решта ж будуть або не сприйнятi, або невiрно зрозумілими. З цього постарайтеся більш детально описати консультанту аромат, який може вам сподобатися.

4. Для правильного сприйняття аромату після того, як ви нанесли його на руку, повинно пройти не менше 10 хвилин. Тоді ви зможете чітко зрозуміти аромат і прийняти рішення про його покупку. За цей час парфумерний спирт, який додають в парфумерію випаруэться і ваш нюх ніщо не зможе збити з пантелику.

5. Як правильно наносити аромат? Багато хто вважає цей ритуал простим і зрозумілим: бризнув побільше і пішов. Але не все так просто! Багато чоловіків скаржаться на те, що туалетна вода викликає у них роздратування на шкірі, коли вони наносять її після гоління. Це природна реакція, адже парфумерія в будь-якому її вигляді містить спирт, який і викликає це раздратування. Для цього існує лосьйон після гоління - продукт, спеціально призначений для обробки шкіри після гоління.


Краще всього аромат чути на чистому волоссі. Брудне волосся робить аромат сильнiшим, після чого він може проявитися неправильно. Також, при нанесенні аромату не потрібно забувати про те, що він може зіпсувати коштовності: духи псують перли і блиск багатьох каменів, наприклад, бурштину. На одяг наносити парфум теж варто акуратно, перевірте чи не залишаються після неї плями. Хутро та шерсть - одні з найкращих основ для аромату. Те, як аромат проявляється на шкірі, багато в чому залежить від нашого харчування. Їжа, яка містить багато калорій, а також гостра робить запах парфумів більш інтенсивніше. Куріння, прийом ліків, зміна температури тіла також можуть змінити аромат.
Ось це, мабуть, 5 основних порад по використанню парфумерії. Нехай ваш аромат звучить завжди яскраво і приваблив

Iнші публікації

Увага! Нові кришки для парфумерії
09.04.2024 Увага! Нові кришки для парфумерії Шановні клієнти, зверніть увагу: з метою запобігання будь-яким можливим непорозумінням – ...
Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів
01.03.2024 Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів Аромат — не просто запах, а й спосіб розповісти про себе, донести про свій настрій або навіть ...
Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи
19.02.2024 Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їхні альтернативи У світі парфумерії щосезону є ...

Новинки парфумерії вже тут!