Читати про Жіночі аромати на зиму на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Жіночі аромати на зиму

02 декабря 2021
Жіночі аромати на зиму
#Обзори

Думка з приводу того, що носити взимку постійно поділяється. Хтось узимку любить теплі, затишні аромати-пледи, амброві, ванільні, алкогольні. Хтось навпаки віддає перевагу дзвінким цитрусам, а хтось каже що альдегіди – це найкращий вибір, що є на зиму.

12 woman "ESSE fragrance" альтернатива Opium Black YSL

Відмінне доповнення сміливого образу для пристрасної та впевненої у собі жінки. Багатогранна композиція представлена теплими нотами какао та кавових зерен. Енергія напою, що бадьорить, плавно переходить у солодкі ноти серця: пахучий жасмин, гострий червоний перець і магічний флердоранж.

21 woman "ESSE fragrance" альтернатива Olympea Legend Paco Rabanne

Незабутній свіжий аромат для справжньої жінки, яка може бути сильною та ніжною одночасно. Цей аромат буквально окрилює його володарку. Парфум не ускладнюватиме ваш образ, тому підійде як для денного використання, так і для вечірнього. Аромат напрочуд поєднує у своїй композиції білу сливу, абрикос та кристалики морської солі. Ноти серця виявляють себе наче міраж у пустелі і виражені квітковими нотами.

22 woman "ESSE fragrance" альтернатива Rainbow Fantasy Britney Spears

У флаконі парфуму об'єднано величезну палітру емоцій, яка накриє господиню, наче морська хвиля. Вибух пристрасті ідеально поєднується із квітково-фруктовою ніжністю. Композиція вражає сміливою комбінацією соковитих ягід північної морошки та свіжої зелені грушевого листя. Далі відчувається солодка цукрова вата, що переходить у теплу деревину з відтінками амбри.

26 woman "ESSE fragrance" альтернатива Good girl Carolina Herrera

Ідеальний вибір для витонченої дівчини, адже композиція аромату, наповнена нотами, що розбурхують уяву, не залишить байдужим нікого. Втілення жіночності та флірту в одному флаконі. Перші ноти східного аромату: чорна кава, що бадьорить, і терпкий мигдаль. Ноти серця: жасмин і тубероза.

83 woman "ESSE fragrance"альтернатива Lady Million Lucky Paco Rabanne

Аромат, створений для молодої аудиторії, яскравий та оптимістичний. Квітково-фруктова композиція занурить володарку парфумів у чарівний світ ароматних квітів та соковитих ягід. Ноти серця захоплюють ароматом лісового горіха і терпкими деревними відтінками. Завершує композицію поєднання білого кедра та димчастого сандалу.

Iнші публікації

Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону
15.12.2023 Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону Зимовий сезон – це час, коли аромати стають особливо важливими, нагадуючи про святковий настрій та ...
Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії
01.02.2022 Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії Аромат – це незриме, але необхідне доповнення образу кожної людини. Але мало кому хочеться ...
Зимові аромати для дому
27.12.2021 Зимові аромати для дому Щоб не допустити тужливого настрою через холодну погоду за вікном, варто лише додати святкової та ...

5 днів до кінця акцій!