Читати про Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії

01 февраля 2022
Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії
#Обзори
Аромат – це незриме, але необхідне доповнення образу кожної людини. Але мало кому хочеться переплачувати за бренд та фірмову упаковку. І тут на допомогу приходить наливна парфумерія, яка нічим не відрізняється від брендової. Але при цьому вона не має націнки і часто, вона тримається на шкірі навіть краще. Також завдяки більш низькій ціні ви можете придбати більше варіантів ароматів для себе.

Жіночі


146 парфуми "Reni" - Альтернатива L'eau par Kenzo
Аромат, який вже став класичним у парфумерії. Легкий та магнетичний, нагадує хвилі океану. Ідеальний баланс квіткових та водяних мелодій. Аромат м'яти та мандарину, доповнений ненав'язливими нюансами зеленого бузку, тростини та рожевого перцю. Прекрасно підходить для теплої пори року, огортає його володарку легкою прохолодою.

329 парфуми "Reni" - Альтернатива Lacoste Pour Femme
Деревно-квіткова композиція, натхненна загадковістю та романтичністю жіночої натури. Композиція представлена гармонійним поєднанням соковитого бергамоту, кислого зеленого яблука та витонченої фрезії. У шлейфі чітко відчуваються ладан, шкіра та лабданум. Стійкість та виразність аромату забезпечує мускус.


52 woman "ESSE fragrance" - Альтернатива Bombshell Victoria Secret
Аромат свободи, пригод та натхнення стане вашим особистим секретом нереальної спокусливості. Екзотичні нотки ананаса чудово поєднуються з солодкими полуничними акцентами та кислуватими інтонаціями маракуйї. У ролі основи тут дерев'яні та мускусні ноти.


101 woman "ESSE fragrance" - Альтернатива Woman Gian Marco Venturi
Весняний танець ніжних бутонів, що огортає своєю ніжністю та легкістю. Цей аромат відбиває витонченість своєї володарки. З перших нот розкривається сплетенням бергамоту, білої фрезії та соковитого грейпфрута. Базові ноти – мускус та геліотроп.

Чоловічі


213 парфуми "Reni" - Альтернатива L.12.12 White Lacoste
Деревно-трав'яний аромат з нотами грейпфрута, кардамону та розмарину. Ідеальний для справжніх стриманих та елегантних джентльменів. Вишуканий, але простий. Кедр та ветивер підкреслюють глибину цього класичного, але сучасного аромату.


27 man "ESSE fragrance" - Альтернатива Blue Seduction A. Banderas
Стильний аромат для справжніх чоловіків. Витончений аромат океанських вод та озону грає на шкірі пряними та свіжими акордами. Перші ноти: прохолодна м'ята, соковитий бергамот, солодка диня. Деревний шлейф представляє теплу амбру та дубовий мох.

Iнші публікації

Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону
15.12.2023 Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону Зимовий сезон – це час, коли аромати стають особливо важливими, нагадуючи про святковий настрій та ...
Зимові аромати для дому
27.12.2021 Зимові аромати для дому Щоб не допустити тужливого настрою через холодну погоду за вікном, варто лише додати святкової та ...
Чоловічі аромати на зиму
15.12.2021 Чоловічі аромати на зиму Для кожного сезону характерний свій неповторний аромат. Це стосується як жіночої, так і чоловічої ...

Новинки парфумерії вже тут!