Читати про Ексклюзивні флакони-комплекти на perfumer.ua на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Ексклюзивні флакони-комплекти на perfumer.ua

17 мая 2017
Ексклюзивні флакони-комплекти на perfumer.ua
#Обзори

Ексклюзивні флакони-комплекти на perfumer.ua

Ми знаємо, як сильно наші покупці люблять витончені і красиві флакончики для наливної парфумерії. Саме тому в свій асортимент ми вирішили додати унікальні, ексклюзивні, оригінальні флакони, які точно нікого не залишать байдужими.

Пропонуємо вам познайомитися з ними ближче!

Наприклад, флакон Чемпіон, який схожий на оригінальний флакон знаменитого аромату від Paco Rabanne Invictus. Всією своєю формою він показує, що призначений для сильного, яскравого чоловічого аромату, який підійде для мужніх і незалежних чоловіків!

Такі флакончики як Гіпноз і Гламур прекрасно доповнять жіночі квіткові аромати. Кольори флаконів показують, наскільки різними можуть бути відтінки квітучого саду, тому поміщений в нього аромат звучить особливо яскраво і чарівно.

Напередодні літньої відпустки всі мріють про свіжі та бадьорі ароматі з нотами морської хвилі і легкого бризу. Прекрасним шатами для такого аромату буде флакон Аріель, який нагадує своєю формою черепашку, прислухавшись до якої можна почути шум моря.

Представляємо ще один флакон з морською тематикою - Гермес. Його воістину божественну назву ідеально доповнить чоловічий аромат з нотами свіжості і морського прибою. Цей флакон подарує своєму власникові незабутні відчуття від аромату, що знаходиться всередині.

Флакони Лакі і Чикаго створені для гламурних, вишуканих, брутальних ароматів. Головна їхня відмінність - час доби: флакон Лакі підійде для денних ароматів, а Чикаго - для вечірніх. Але обидва флакона не залишать свого власника розчарованим, адже при вигляді такого витонченості, теж починаєш відчувати себе чудово.

Флакон Барбара на перший погляд може здатися простим і непримітним. Але якщо придивитися до нього краще, то починаєш спостерігати подібності з кришталевою пыдвыскою. Тепер він викликає бурю емоцій: пристрасть, драйв, ейфорію, азарт. У такій флакон хочеться помістити непростий аромат, той який дозволить відчути ці емоції в повній мірі.

Флакони Донна і Шеріф стримані і витончені. Тут не можна провести чіткого розмежування, для кого конкретно призначені дані флакони. У них можна помістити як жіночий, так і чоловічий парфум. Адже в будь-якому випадку вони будуть прекрасним його доповненням.

Флакон Беррі великий, лаконічний, невимушений флакон. Через яскраві кольори може здатися, що він призначений для жіночих ароматів, але він також прекрасно доповнить будь-який чоловічий аромат. Об'єм флакона дозволяє не обмежувати себе в кількості улюбленого аромату.

Переваги цих флаконів в тому, що їх можна придбати дрібним оптом, що дозволить випробувати кожен з них.
Також в асортименті нашого інтернет-магазину присутні безлічі скляних флаконів, металевих атомайзерів, пластикових флаконів, які можна купити дрібним і великим оптом.

Iнші публікації

Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону
15.12.2023 Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону Зимовий сезон – це час, коли аромати стають особливо важливими, нагадуючи про святковий настрій та ...
Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії
01.02.2022 Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії Аромат – це незриме, але необхідне доповнення образу кожної людини. Але мало кому хочеться ...
Зимові аромати для дому
27.12.2021 Зимові аромати для дому Щоб не допустити тужливого настрою через холодну погоду за вікном, варто лише додати святкової та ...

Новинки парфумерії вже тут!