Читати про Чорний Афганець від Nasomatto на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Чорний Афганець від Nasomatto

01 июля 2019
Чорний Афганець від Nasomatto
#Обзори

Чорний Афганець від Nasomatto


Black Afgano Nasomatto - парфум з дурманним ароматом, який однаково підходить як жінкам, так і чоловікам. Він має солодкий обволікаючий аромат, який при потраплянні на шкіру починає повільно розкриватися, занурюючи людину у всю глибину відтінків цих духів.

Щоб змінити свій образ і стиль, привертати до себе людей і притягувати захоплені погляди оточуючих, необхідно всього лише надушитися Black Afgano. Ті, хто вже знайомий з продукцією бренду Nasomatto, без всяких роздумів придбають цей аромат. Адже не дарма ж його називають найкращим з усього, зробленого даною фірмою, незважаючи на те, що попередні аромати також викликали справжній фурор.

Цікаві факти про Black Afgano Nasomatto
Назва цього парфуму був створений на честь наркотичного препарату. Справжній геній в сфері парфумерії, Алессендро Гуальтьері, стверджує, що запах тут дійсно містить в собі ноти психоделічної трави. Насправді, духи досить ексцентричні. Використовуючи Black Afgano Nasomatto, неможливо залишитися без уваги. Цей шедевр складається в основному зі східних мотивів, вони в міру солодкі і насичені.

Про бренд
Засновником компанії Nasomatto гарячий іспанець, який колись розгорнув свою парфюмерну справу в Голландії. Цим і пояснюється зв'язок нового аромату з наркотиками, адже на новій батьківщині Алессандро (так звали того хлопця) до подібних речовин відносяться простіше.

Абсолютно всі духи, які були випущені під брендом Nasomatto, мають секретний рецепт. Навіть спроби деяких експертів визначити, що ж входить до складу туалетної води однієї з ліній компанії, виявилися марними. Всі інгредієнти повністю засеркечені, тому покупцям залишається лише насолоджуватися неймовірним ароматом і відчувати всю його магічну силу.

Винахідник виділяється своїм стилем, так як більшість створених ним ароматів мають назви наркотиків. У парфумах Black Afgano вгадуються нотки мускусу і троянди. Деякі люди принципово не використовують духи, стверджуючи, що ми повинні зберігати свій природний аромат. Але ось в чому родзинка Black Afgano: вони прекрасно поєднуються з натуральним запахом шкіри. Варто вам нанести кілька крапель парфуму на себе і відразу ж відчуєте, що це ваші ідеальні парфуми. Універсальність туалетної води полягає також в тому, що вона підходить 70% людей.

Детальніше про Black Afgano
Відразу потрібно сказати, що саме духи Чорний Афганець, а саме так звучить їх назва в перекладі, стали найпопулярнішими з усієї серії, відносно недавно випущеної брендом. Піраміда запахів тут настільки велика і заплутана, що багато парфумери буквально шоковані, як в результаті вдалося отримати такий скарб у флаконі.

Верхні ноти духів Nasomatto Black Afgano від Nasomatto представлені поєднанням канабісу та зелені. Два ці компонента наповнюють композицію неперевершеною свіжістю, але коли вдихаєш запах ці нотки відчувається лише дуже короткий час. На зміну свіжості швидко приходить якась терпкість, змішана з насолодою. Все це за рахунок наявності в парфумах так званих деревних нот. Цей ряд включає в себе аромат кави, смоли і тютюну. Погодьтеся, досить нетиповий для парфюмированной води набір. Вся фішка в тому, що після двох-трьох годин ніякі з перерахованих нот не відчуваються, залишається тільки ладан і запах дерева Агар.

Аромат даної туалетної води на 100% унікальний. Його можна охарактеризувати словом «багатий». Вам не вдасться відчути всю палітру, вкладену в парфум, за кілька секунд. Ніхто ще не робив нічого подібного раніше. Цей запах грубий і в той же час солодкий і звабливий.

Iнші публікації

Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону
15.12.2023 Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону Зимовий сезон – це час, коли аромати стають особливо важливими, нагадуючи про святковий настрій та ...
Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії
01.02.2022 Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії Аромат – це незриме, але необхідне доповнення образу кожної людини. Але мало кому хочеться ...
Зимові аромати для дому
27.12.2021 Зимові аромати для дому Щоб не допустити тужливого настрою через холодну погоду за вікном, варто лише додати святкової та ...

Новинки парфумерії вже тут!