Читати про Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону

15 декабря 2023
Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону
#Обзори
Зимовий сезон – це час, коли аромати стають особливо важливими, нагадуючи про святковий настрій та теплі миті з рідними. Perfumer, як провідний оптовий постачальник наливної парфумерії та флаконів, пропонує найкращі аромати для створення неповторної атмосфери цього зимового свята.

Жіночі аромати:

383 парфуми "Reni" - Альтернатива Crystal Noir Versace
Сексуальна Елегантність
Цей аромат виразно підкреслює жіночність, збагачений нотками гарденії та кокосу, перетинаючись з ніжною півонією, кардамоном і імбирним шармом серцевих нот. Амбра та сандалове дерево виграють фінальний акорд. Цей вишуканий букет дарує неперевершений витончений шарм під час новорічних свят.

479 парфуми "Reni" - Альтернатива Aqua Allegoria Mandarine Basilic Guerlain
Свіжість та Енергія
Аромат розпочинається свіжістю клементина, апельсинового цвіту та гіркого апельсина. На серцевих нотах зустрічаємо базилік, мандарин, півонію та ромашку. А завершується цей ароматичний витвір амброю, сандаловим деревом та чуттєвим жасмином. Ноти цього аромату забезпечать нестримну дозу енергії та позитиву, створюючи чудовий фон для новорічного настрою.

Чоловічі аромати:

201 парфуми "Reni" - Альтернатива Angel Schlesser Homme
Поетичний Танець Ароматів
Аромат починається бергамотом, який плавно переходить у вишукані серцеві ноти ветівера, кардамону та імбіру. Базові ноти завершують аромат м’яким сандаловим деревом, мускусом та ялиною. Ноти цього аромату нададуть образу витонченість і впевненість під час святкових заходів.

202 парфуми "Reni" - Альтернатива Versace Eros
Силует Кохання
Аромат для тих, хто вірить у силу кохання. Починається бадьорою свіжістю м’яти та лимона, обрамленою солодкими нотами золотистого яблука. Серцеві ноти розкривають амбру, герань та боби Тонка. Ваніль, ветівер і дубовий мох у базі надають аромату почуття впевненості. Ароматні ноти створять атмосферу тепла та ніжності, роблячи ваші новорічні свята ще більш особливими.

Унісекс аромати:

715U парфуми "Reni Selective" - Альтернатива Escentric 04 Escentric Molecules
Ароматична Таємниця
Цей аромат створений для тих, хто цінує таємничість. Відкривається витонченим ароматом мастикового дерева та грейпфруту. Серцеві ноти витончені і загадкові — тут переплітаються гальбанум, грейпфрут та сандал. В основі — троянда та ялівець, завершуючи цей ароматичний витвір, додають вашому образу загадковості, роблячи його ідеальним вибором для новорічної вечірки.

717U парфуми "Reni Selective" - Альтернатива Black Vanilla Mancera
Солодка Спокуса
В ароматі чорна смородина та персик влаштовують свій власний танець на верхніх нотах. Серцеві ноти втілені у листя фіалки та чуттєвому жасмині. Теплу базу утворюють димчасті сліди мадагаскарської ванілі, що витають в повітрі. Він ідеально підкреслить витонченість і стане гідним супутником під час зимових свят.

Нехай ці аромати від Perfumer стануть невід'ємною частиною святкового образу, надаючи неповторний шарм та неперевершену атмосферу зимової чарівності.

Під завісу новорічних свят, Perfumer приготував особливу пропозицію на ці чарівні аромати.

Iнші публікації

Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії
01.02.2022 Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії Аромат – це незриме, але необхідне доповнення образу кожної людини. Але мало кому хочеться ...
Зимові аромати для дому
27.12.2021 Зимові аромати для дому Щоб не допустити тужливого настрою через холодну погоду за вікном, варто лише додати святкової та ...
Чоловічі аромати на зиму
15.12.2021 Чоловічі аромати на зиму Для кожного сезону характерний свій неповторний аромат. Це стосується як жіночої, так і чоловічої ...

5 днів до кінця акцій!