Читати про Якими бувають флакони для наливної парфумерії? на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Якими бувають флакони для наливної парфумерії?

28 июля 2016
Якими бувають флакони для наливної парфумерії?
#Статті

Якими бувають флакони для наливної парфумерії?

Духи, як і люди, потребують одяг, и для них ним служать парфумерні флакони. Ці наряди по-своєму різноманітні і привабливі. Кожен парфум має свій унікальний флакон, який своєю зовнішністю як би готує нас до його вмісту і визначає основні риси, що таяться у ньому.

Але що може бути особливого у флаконах для наливної парфумерії? Яке їх призначення? Які вони бувають? На ці та інші питання ми спробували відповісти в даній статті.
Для багатьох термін «наливна парфумерія» давно знайомий, але ми ще раз все з'ясуємо. Наливна парфумерія - це духи, які продаються на розлив, тобто можна дозволити собі купити не 50мл, як брендові аромати, а усього декілька мілілітрів для того, щоб познайомитися з ароматом ближче. Тим самим, наливна парфумерія це версії (альтернатива) брендових ароматів, яка схожа з оригіналом на 85-99%. Саме для такої парфумерії і потрібні різноманітні флакони.
Найчастіше для наливної парфумерії користуються скляними флаконами, так як в них, при дотриманні певних правил експлуатації, духи зберігаються досить довго.

Що потрібно знати про скляні флакони? У чому їх головні переваги?

Для початку потрібно відзначити, що сам матеріал, з якого зроблені флакони, найкраще підходить для зберігання в ньому парфумерії. Так, скло здатне довгий час зберігати характеристики і властивості аромату.
Що також, чимало важливо скло - це матеріал, що дозволяє фантазувати і створювати індивідуальне образи.
Скло - хімічно нейтральний матеріал, його компоненти не вступають в реакцію з частинками парфуму. З цього, свій улюблений парфум в скляному флаконі можна зберігати роками і це жодним чином не позначиться на ароматі.
Існують також флакони з непрозорого скла, за допомогою кольору флакона (чим темніше, тим краще) на духи менше впливають сонячні промені, які здатні змінити колір і аромат парфумів, оскільки запускають ряд хімічних реакцій в рідини.

Які ж бувають флакони для парфумів?

Флакони бувають найрізноманітніші не тільки за формою, а й за обсягом, матеріалом і багатьом іншим характеристикам, все залежить від сфери його застосування.
Залежно від своїх технічних характеристик, а також типу горлечка, флакони бувають декількох видів:
• з шийкою під гвинтовий ковпачок;
• з шийкою під пробку;
• з аерозольним клапаном;
• під пульверизаційний клапан.

Крім того, скло це не єдиний матеріал з якого виробляють флакони для парфумів. Зустрічаються також більш бюджетні флакони, виконані з пластику. Звичайно, в них парфумерія не зберегтися так довго, як в скляних флаконах, але це цілком розумний вибір.

Також, для любителів подорожувати є прекрасні флакони - атомайзери. Завдяки атомайзерам, улюблені парфуми можна возити з собою у відпустку або відрядження, не турбуючись про цілісність крихкого флакону. Крім того, духи можна просто носити з собою в сумочці і оновлювати аромат протягом усього дня.

Для дорогих масляних духів флакони завжди виділялися своєю особливою вишуканістю. Найчастіше флакони для такої парфумерної продукції виконані в арабському стилі. Парфумерні масла не вийде нанести за допомогою спрею, як духи, вони дуже в'язкі і нанести їх можна тільки за допомогою вбудованої у флакон палички. Також такі ємності найчастіше доповнюють металевою основою для обважнення і запобігання падінню.

Флакони для ароматичних вод завжди виглядають простіше і дешевше. Для них пропонують комплектуючі у вигляді спреїв, дозаторів, декоративних кришок.
Такі флакони підійдуть любителям купувати парфумерію в великих обсягах, так як дані флакони мають місткість до 100 мл. Якщо ж парфумерія купується на подарунок, то, швидше за все, на роздрібній точці можна буде придбати нарядні картонні коробочки або пакетики, щоб ваш подарунок виглядав гідно.

Iнші публікації

Увага! Нові кришки для парфумерії
09.04.2024 Увага! Нові кришки для парфумерії Шановні клієнти, зверніть увагу: з метою запобігання будь-яким можливим непорозумінням – ...
Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів
01.03.2024 Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів Аромат — не просто запах, а й спосіб розповісти про себе, донести про свій настрій або навіть ...
Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи
19.02.2024 Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їхні альтернативи У світі парфумерії щосезону є ...

Новинки парфумерії вже тут!