Читати про Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів

01 марта 2024
Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів
#Статті
Аромат — не просто запах, а й спосіб розповісти про себе, донести про свій настрій або навіть вплинути на власний темперамент.
Парфумерія відома людству вже давно. Але якщо в давнину варіантів запахів, як і їх комбінацій, було не так багато. Сьогодні на прилавках магазинів можна знайти тисячі варіантів ароматних рідин, а парфумерні будинки систематично випускають новинки. Як не розгубитися та зробити правильний вибір? Як вибрати парфум, що ідеально підходить під образ і настрій? Розгляньмо відповіді на ці та інші питання в сьогоднішній статті.

Основна інформація про те, як підібрати парфуми

Не завжди доводиться вибирати парфум за ґендерною ознакою. У Perfumer є аромати унісекс, такі як:
722U ДУХИ “RENI SELECTIVE” — альтернатива Wood Sage & Sea Salt Jo Malone.
222 UNISEX “ESSE FRAGRANCE” NICHE — свіжий і зігріваючий сонячним промінням запах. Альтернатива англійському аромату Molecule 01+ Mandarin Escentric Molecules.
220 UNISEX “ESSE FRAGRANCE” NICHE — точна копія, що п'янить пряним ароматом Bitter Peach Tom Ford.
Незалежно від смакових уподобань завжди потрібно пам'ятати, що:
Будь-яка парфумерна продукція містить певну концентрацію ароморечовин. Ті самі інгредієнти по-різному сприймаються, якщо вони внесені в композицію з іншою концентрацією. Так один запах відчуватиметься довше, ніж інший, а значить ви повною мірою зможете насолодитися ароматом.

Підібрати аромат — це не швидке заняття. Щоб вибрати справді свій ідеальний парфум, який зможете “одягати” щодня, необхідно його протестувати. Найкращим способом буде скористатися невеликими флакончиками з парфумами. Зазвичай у пробниках міститься від 1 до 5 мл ароматної води. Такого об'єму достатньо, щоб ви сповна оцінили букет, стійкість і поступове розкриття кожної ноти.

Не кожен відомий аромат буде найкращим варіантом саме для вас. Звичайно, відомі бренди вкладають багато грошей у рекламні контракти для просування своїх нових парфумів. Ми щоразу бачимо на екранах ролики з такими привабливими флакончиками. Але навіть якщо ваша подруга вже спробувала та наполегливо радить придбати ароматний продукт не поспішайте! Краще протестуйте парфумерну воду на собі, можливо на вашій шкірі аромат відчуватиметься зовсім по-іншому.

Найкращі поради про те, як підібрати парфуми


Всім відомо, що аромати можуть впливати на наш настрій і поведінку. Але фахівці також стверджують, що, залежно від нашого темпераменту та способу життя, нам підходять ті чи інші аромати. Тому, щоб бути в гармонії із собою та добре почуватися, необхідно правильно підбирати аромати відповідно до свого характеру. Наприклад, впевнених у собі жінок, які не бояться демонструвати свої кігтики, можуть зацікавити парфуми від “RENI SELECTIVE” 706F. Це чудова альтернатива Good Girl Gone Bad Kilian з вишуканим квітково-деревним ароматом.

Щоб остаточно розібратися, як підібрати парфум, ми підготували дієві поради:
За покупкою краще вирушати в першій половині дня, коли рецептори ще не "забиті". Також не варто у цей день використовувати парфумерні засоби та косметичні продукти з активними запахами. Хоча серед експертів існує правило: щільні, насичені аромати (парфуми) вибираємо вранці, а легкі (туалетна вода) — ввечері.

Ваш ніс має працювати на 100%. Не варто вирушати за парфумами в період хвороби. Після одужання можна пошкодувати даремно витрачені кошти. Тим паче, що в Україні парфумерно-косметичні товари не підлягають поверненню.
У жодному разі не тріть місце з нанесеною ароматною рідиною. Така дія тільки спотворить сприйняття від парфумів і ви не зможете розпізнати всі наявні ноти, а також як вони змінюються.

Нанесіть парфумерний засіб на ліктьові згини, зап'ястя або інші місця з пульсацією вен, так аромат повністю розкриється. Для посилення шлейфу варто нанести парфум одразу на кілька зон. Розбризкувати аромати на одяг і волосся не рекомендовано. Для прийняття правильного рішення вигуляйте запах на шкірі протягом 20-30 хвилин.

Головне під час вибору парфумів, з щоб аромат вам подобався та вміло доповнював образ, підкреслюючи вашу індивідуальність.

Iнші публікації

Увага! Нові кришки для парфумерії
09.04.2024 Увага! Нові кришки для парфумерії Шановні клієнти, зверніть увагу: з метою запобігання будь-яким можливим непорозумінням – ...
Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи
19.02.2024 Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їхні альтернативи У світі парфумерії щосезону є ...
Походження компонентів: де народжуються аромати
17.01.2024 Походження компонентів: де народжуються аромати Одним із важливих аспектів, що впливають на унікальність та якість наливної парфумерії, є місце ...

5 днів до кінця акцій!