Розбираємо, які парфуми найстійкіші
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Розбираємо, які парфуми найстійкіші

21 мая 2024
Розбираємо, які парфуми найстійкіші
#Статті

У парфумерії є таке поняття як ольфакторна піраміда ароматів. Умовно трикутник поділений на 3 рівні (ноти):

  • початковий;

  • серцевий;

  • шлейфовий.


У цій статті ми поговоримо про останній шлейфовий рівень і з'ясуємо, які парфуми найстійкіші. Саме шлейф від вашого аромату може триматися до 6-8 годин, тоді як ноти серця пропадуть вже після 1,5-3 годин, а початкові (верхні) розкриються на 5-10 хвилині після нанесення.

Вже кілька століть парфумери по всьому світу б'ються над тим, щоб аромат на тілі тримався якнайдовше. Але насправді стійкі аромати — це лише справа смаку. Одним подобається цілодобово відчувати на собі улюблений запах, тоді як інші воліють постійно змінювати аромат. Для таких цілей краще підійдуть легкі туалетні води зі стійкістю лише 2-3 години.

Розгляньмо найпопулярніші аромати серед жінок і чоловіків, а також їх аналоги — стійкі недорогі парфуми, які ви можете придбати в інтернет-магазині Perfumer.

Стійкі аромати для жінок у Perfumer та їх альтернатива

Серед усіх парфумерних рідин, представлених у нашому каталозі, ми підібрали для вас найстійкіші аромати для жінок, здатні доповнити ваш образ незабутніми квітковими, цитрусовими, деревними, мускатними та іншими нотками:

  1. Парфум 387 від “RENI” — аналог відомого італійського аромату Incanto Shine, випущеного модним будинком Salvatore Ferragamo. Прекрасний квітково-фруктовий запах не залишить байдужим жодного чоловіка. Це найкращий вибір для легких, емоційних і вільних жінок. Парфуми розкриють вашу природність і невимушеність. На першому етапі домінуватимуть фруктові аромати, у середині ви насолоджуватиметеся квітковим запахом півонії, які поступово змінюватимуться на спокійний деревний відтінок.

  2. 12 WOMAN “ESSE FRAGRANCE” — стійкий аромат для жінок з хвилюючим і збудливим свідомість запахом. Альтернатива цього унікального парфуму — Black Opium від YSL. Верхні нотки кави змінюються гіркуватим присмаком перцю в поєднанні з вабливим жасмином. Шлейфовий аромат розкривається деревним кедром, посиленим солодкою ваніллю. Цей варіант підійде для впевнених у собі жінок, які знають собі ціну, серцеїдок.

  3. 83 WOMAN “ESSE FRAGRANCE” — третя позиція стійких ароматів для жінок, аналог Lady Million від бренду Lucky Paco Rabanne. Цей запах можна сміливо назвати гімном насолоди. Парфуми для сміливих і найуспішніших представниць прекрасної статі. Солодкість меду, жасмину та лісового горіха вміло переплітаються зі свіжою та спокусливою малиною й відтінком кашмірського дерева.

12 woman "ESSE fragrance" | Інтернет-магазин Perfumer.ua
12 woman "ESSE fragrance" Аналог парфумів Opium Black YSL
Роздріб
720.00грн
Опт
240.00грн
хіт продажу 387 парфуми "Reni" | Інтернет-магазин Perfumer.ua
387 парфуми "Reni" Аналог парфумів Incanto Shine Salvatore Ferragamo
Роздріб
630.00грн
Опт
210.00грн


Вибираємо стійкі аромати для чоловіків

У цій категорії ми хочемо познайомити вас з деякими позиціями унікальних і неповторних чоловічих парфумів. На сайті Perfumer ви знайдете наступні стійкі аромати для чоловіків:

  • 266 Парфум “RENI” — точна альтернатива Acqua di Gio від Giorgio Armani. Умиротворення та безтурботність відчуваються з перших хвилин. Бергамот, жасмин і білий мускус начебто переносять у чарівний світ відпочинку та драйву.

  • 40 MAN “ESSE FRAGRANCE”— аромат 2018 року для харизматичних, впевнених у собі особистостей. Це альтернатива туалетної води 1 Million Lucky від Paco Rabanne. Гіркі нотки грейпфрута з домішками кисло-солодкої сливи додадуть вашому образу динамічності та грайливості. Серцеві нотки кашмірського дерева та лісового горіха надають таємничості та багатозначності, а деревний мох і ветивер привнесуть в образ шарму та чарівності.

  • 42 MAN “ESSE FRAGRANCE”— стійкий аромат для чоловіків, є альтернативою L'Homme від Lacoste. Весь британський аристократизм прихований у цих парфумах. У запаху чарівним чином з'єднані цитрусові та солодкі, гіркі та деревні нотки.

Ці та інші стійкі аромати можуть стати завершальним елементом вашого образу.

хіт продажу 266 парфуми "Reni" | Інтернет-магазин Perfumer.ua
266 парфуми "Reni" Аналог парфумів Acqua di Gio Giorgio Armani
Роздріб
630.00грн
Опт
210.00грн
хіт продажу 40 man "ESSE fragrance" | Інтернет-магазин Perfumer.ua
40 man "ESSE fragrance" Аналог парфумів 1 Million Lucky Paco Rabanne
Роздріб
720.00грн
Опт
240.00грн
42 man "ESSE fragrance" | Інтернет-магазин Perfumer.ua
42 man "ESSE fragrance" Аналог парфумів L'Homme Lacoste
Роздріб
720.00грн
Опт
240.00грн

Iнші публікації

Бізнес ніша наливної парфумерії
16.07.2024 Бізнес ніша наливної парфумерії Ніша наливної парфумерії – це оптимальна категорія для старту своєї бізнес імперії, бо при продажі ...
Як правильно продавати парфуми?
20.06.2024 Як правильно продавати парфуми? Що б ви не продавали, чи то товари широкого вжитку, чи то складне технологічне обладнання, у ...
Доречні аромати для офісу
13.05.2024 Доречні аромати для офісу Вибираючи парфуми кожен хоче наголосити на своїй індивідуальності, зробити образ цілісним, ...

Флакони для дифузорів