Читати про Основні переваги наливних парфумів на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Основні переваги наливних парфумів

19 августа 2021
Основні переваги наливних парфумів
#Статті
Ні для кого не секрет, що хороший парфум здатний доповнити і розкрити будь-який образ.

Безумовно, одне з головних переваг наливної парфумерії - це можливість часто міняти запахи, користуватися різними духами в різних ситуаціях, а також пробувати нові аромати. Ви отримуєте бажаний і дорогий аромат по істотно меншій вартості. Навряд чи хтось може дозволити собі міняти дорогі парфуми щотижня.

Скільки ви знаєте людей, які можуть по запаху визначити назву духів? Напевно, одиниці. Часто аромат парфумів на розлив повністю відповідає брендовим. При цьому їх стійкість анітрохи не страждає, так як процес виготовлення не відрізняється від виробника брендових парфумів. В основі лежить дистильована вода, ароматичні композиції і аромат. Після перемішування певних доз складових, і в неї додається спирт.

Саме тому міф про те, що духи на розлив - це підробка, можна сміливо забути, адже процес виготовлення будь-яких парфумів однаковий.
А низька ціна наливної парфумерії обумовлена ​​тим, що в її ціні немає націнки за розробку парфуму парфумером, рекламу, гонорар зірок, бренд і упаковку.
У наливної парфумерії більше увага приділяється якості самої сировини, бо це основний продукт. Ви купуєте сам аромат, а не ім'я бренду.

Але неякісна парфумерія все ж існує. Зазвичай це парфум в, нібито, брендовому флаконі, який іноді навіть дуже складно відрізнити від оригіналу, однак сировину всередині сумнівної якості і часто викликає алергії, головні болі і погане самопочуття.
 
Тож, краще вибирайте хороший парфум в простому флаконі, ніж неякісний продукт в брендовій обгортці!
Можна зі 100% упевненістю сказати, що якість наливної парфумерії Perfumer повністю відповідає міжнародним стандартам і  безпечна.

Iнші публікації

Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів
01.03.2024 Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів Аромат — не просто запах, а й спосіб розповісти про себе, донести про свій настрій або навіть ...
Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи
19.02.2024 Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їхні альтернативи У світі парфумерії щосезону є ...
Походження компонентів: де народжуються аромати
17.01.2024 Походження компонентів: де народжуються аромати Одним із важливих аспектів, що впливають на унікальність та якість наливної парфумерії, є місце ...

НОВІ АРОМАТИ ESSE!