Доречні аромати для офісу
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Доречні аромати для офісу

13 мая 2024
Доречні аромати для офісу
#Статті

Вибираючи парфуми кожен хоче наголосити на своїй індивідуальності, зробити образ цілісним, закінченим. Парфуми здатні нас демонструвати оточуючим, розповідаючи про переваги, темперамент тощо.

Але якщо говорити про робочий процес, де ніщо не повинно відволікати, а тим більше дратувати, то вибрати стає важче. Деякі корпорації у вимогах до дрес-коду прописують відсутність запаху в робочий час.

Як же правильно вибирати аромати для офісу, на що звернути увагу? Поговоримо про це сьогодні.

Як вибирати аромати для офісу

Існує парфумерний етикет, дотримуючись якого ви зможете легко підібрати парфум для офісу, ділових зустрічей або навіть перельотів. Ми зібрали кілька основних порад, що стосуються не тільки вибору аромату, а й правил його носіння:

  • Запах не повинен поширюватись на великі дистанції, краще вибирати короткі, нескладні аромати.

  • Відмовтеся від вечірніх і спокусливих варіантів, залиште їх для побачень. На робочому місці допускаються лише легкі парфуми з незначною грайливістю.

  • Стійкі, багатошарові парфуми для офісу – табу. Для робочої рутини вибирайте парфумерну або туалетну воду, в яких міститься менша концентрація запашних речовин (до 10%).

  • Серед ароматів краще звертати увагу на ті, що допомагають зосередитися, сконцентруватися на поставленому завданні. Віддайте перевагу варіантам, що бадьорять, стимулюють до дії.

  • Не надягайте на себе надто багато аромату. Парфуми для офісу достатньо нанести на зап'ястя або шию, щоб леткі речовини не залишали ваших кордонів.

  • Форма повинна бути рідкою, не маслянистою. Тверді парфуми можуть залишати сліди на одязі, що зіпсує думку оточуючих, зокрема й керівництва, про вашу акуратність.

Пам'ятайте, відсутність запаху теж не дуже добре, від вас повинно пахнути свіжістю, чистотою та новизною, які точно будуть характеризувати вас як охайну людину.

Найкращі аромати для офісу в Perfumer

Існує низка запахів, які підходять практично всім, до того ж можуть застосовуватися для роботи в багатолюдному офісі, наприклад, типу опен спейс, коли потрібна максимальна концентрація та працездатність:

  • Квіткові — підвищать швидкість реакції.

  • М'ятні, трав'янисті — покращують пам'ять, працездатність мозку.

  • Евкаліптові — бадьорі нотки для пробудження.

  • Огіркові, яблучні — створюють ілюзію нескінченності, розширюють простір.

Серед нашого асортименту вам можуть підійти парфуми для офісу “RENI” 329 — альтернатива Lacoste Pour Femme. Це підбадьорливий денний аромат для жінок, що поєднує ніжність квіткових, деревних і шкіряних ноток.

Поціновувачам фруктово-квіткових ароматів варто звернути увагу на парфум 52 “ESSE FRAGRANCE” (аналог Bombshell Victoria Secret). Це сплеск солодкої свіжості з ледь помітною кислинкою.

Чоловікам ми рекомендуємо:

  • Шляхетний шипровий парфум для офісу від “ESSE FRAGRANCE” з лінійки NICHE №209. Це альтернатива Aventus Creed, яку часто називають запахом Джеймса Бонда. Чорна смородина, бергамот, пачулі та дубовий мох — багатогранний ароматний букет для сміливих, трохи загадкових чоловіків.

  • 213 парфуми “RENI” (аналог L.12.12 White Lacoste) — аромат для ввічливих, делікатних, вишуканих джентльменів. З перших акордів запах захоплює грейпфрутом і розмарином, розкриваючись у серцевих нотах збудливими, солодкими туберозою та іланг-ілангом. Шлейф з деревно-шкіряного аромату.

Вибирайте аромати для офісу, здатні підкреслити вашу індивідуальність і покращити враження оточуючих.



Iнші публікації

Бізнес ніша наливної парфумерії
16.07.2024 Бізнес ніша наливної парфумерії Ніша наливної парфумерії – це оптимальна категорія для старту своєї бізнес імперії, бо при продажі ...
Як правильно продавати парфуми?
20.06.2024 Як правильно продавати парфуми? Що б ви не продавали, чи то товари широкого вжитку, чи то складне технологічне обладнання, у ...
Розбираємо, які парфуми найстійкіші
21.05.2024 Розбираємо, які парфуми найстійкіші У парфумерії є таке поняття як ольфакторна піраміда ароматів. Умовно трикутник поділений на 3 ...

Нарешті в наявності!