Бізнес ніша наливної парфумерії
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Бізнес ніша наливної парфумерії

16 июля 2024
Бізнес ніша наливної парфумерії
#Статті
Ніша наливної парфумерії – це оптимальна категорія для старту своєї бізнес імперії, бо при продажі цієї продукції нема яскраво виражених сезонів підвищеного попиту або його спадання. Розливна парфумерія також дає свободу у виборі стратегії: будете просувати аромати під гаслом більш вигідного аналогу люксу, або придумаєте назви, дизайн та/або концепцію для колекції ароматів, як правильно продавати парфуми обираєте лише ви.

Чому вигідно починати бізнес з розливної парфумерії разом з Perfumer?

Як і будь-яка товарна ніша, торгівля ароматами залежить від вигідності умов, асортименту та швидкості постачальника. Perfumer працює для комфорту своїх клієнтів:

- Все в одному місці
Парфуми 2ох брендів з асортиментом 500+ ароматів, асортимент флаконів різних об’ємів та кольорів нараховує близько 100 одиниць, додаткова продукція та обладнання для вашого бізнесу з наливної парфумерії. Тому проблеми де брати парфуми та флакони для продажу точно не буде! В нас є все для гарного старту!

- Швидкість доставки
Оформлення замовлення в нашому магазині оптимізовано так, щоб ви отримували поповнення свого асортименту якнайшвидше. Тому, якщо в будній день ви оплачуєте своє замовлення до 13:00, воно поїде до вас в той же день!

- Персоналізація та резервування
Ми цінимо унікальність та стараємось допомогти кожному клієнту додати родзинку в їх бізнес, тому ми відкриті до перемовин і можемо привезти вам «той самий» унікальний флакон для розливної парфумерії персонально. Ваш флакон ви можете зарезервувати та викупати поступово.

Початок бізнесу завжди складний

Складність зазвичай полягає в тому, що важко зорієнтуватися на ринку та закупити товар, що потрапить у серця ваших клієнтів та в оптимальній кількості, щоб бестселери не закінчувались, а менш популярні товари не займали багато місця на полицях роками.

Тому маркетологи Perfumer підготували для вас готові набори, що враховують досвід нашої компанії та сотні наших покупців, що мають бізнес на розливних парфумах.

Стартовий пакет «Мінімальний» 

Варіант для початку:
Асортименту в цьому пакеті буде достатньо для маленьких точок продажу парфумів на розлив, нових інтернет-магазинів чи бізнесменів початківців.

Стартовий набір «Оптимальний»

Варіант для потужного старту:
Асортименту в цьому пакеті буде достатньо для середніх точок продажу, доповнення асортименту наливної парфумерії в інтернет-магазинах чи бізнесменів з серйозними намірами.

Стартовий набір «Максимальний»

Варіант для заснування серйозного бізнесу:
Цей пакет підійде для тих, хто шукає справу, яка буде приносити основний прибуток і готується відкрити велику точку продажу парфумів на розлив, масштабний інтернет-магазин або заснувати серйозний бізнес з багатообіцяючими перспективами.

Бізнес під ключ від Perfumer – це найкраще рішення для вашого початку! Готовий набір для бізнес під ключ у сфері парфумерії дає можливість швидко та ефективно стартувати з мінімальними ризиками. Ви можете відкрити свій острівець з парфумами, або розпочати бізнес в сфері парфумів на розлив, з усіма необхідними ресурсами та підтримкою від нашої команди. Бізнес з наливної парфумерії є чудовим вибором для підприємців, які хочуть займатися прибутковою справою без значних інвестицій та мінімальним ризиком.
Відкрийте для себе нові можливості разом з Perfumer та починайте свій шлях у світі парфумерії вже сьогодні!

Iнші публікації

Як правильно продавати парфуми?
20.06.2024 Як правильно продавати парфуми? Що б ви не продавали, чи то товари широкого вжитку, чи то складне технологічне обладнання, у ...
Розбираємо, які парфуми найстійкіші
21.05.2024 Розбираємо, які парфуми найстійкіші У парфумерії є таке поняття як ольфакторна піраміда ароматів. Умовно трикутник поділений на 3 ...
Доречні аромати для офісу
13.05.2024 Доречні аромати для офісу Вибираючи парфуми кожен хоче наголосити на своїй індивідуальності, зробити образ цілісним, ...

Новий скляний прозорий флакон вже у наявності!