Читати про Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи

19 февраля 2024
Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи
#Статті
Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їхні альтернативи

У світі парфумерії щосезону є явні фаворити споживачів, аромати яких хочуть собі буквально всі. Однак, не кожен покупець може дозволити собі придбати оригінальні парфуми бестселери. Тому мати доступні альтернативи у вигляді розливної парфумерії стає потребою для багатьох магазинів. Давайте розберемося, які аромати знаходяться на піку своєї популярності, привертаючи увагу поціновувачів парфумерії з усього світу і які альтернативи можна запропонувати покупцям.

Одним із таких популярних ароматів є "Angels' Share" від Kilian. Цей пряно-східний парфум для жінок та чоловіків натхненний ароматом витриманого пряного коньяку. Аромат підкорює всіх своїм мінімалістичним і водночас яскравим запахом, але не тільки Killian може похвалитися такою композицією, нічим не поступається ароматом "221 unisex" від "ESSE fragrance" Niche, який оцінять фанати таких ароматів.

Інший популярний аромат, що викликає асоціацію з англійським клубом джентльменів, - "Tobacco Vanille" від Tom Ford. Цей багатий і теплий парфум з несподіваним та сучасним характером залишається популярним з часів презентації аромату. Тому бренд не соромиться підвищувати на нього ціну, тому пропонуємо переманити фан клуб цього запаху більш вигідною пропозицією, такою як "437 парфуми" від "Reni", повірте, не багато хто може відрізнити їх.

"Opium Black" від YSL - ще один приклад східно-пряного аромату, який має великий попит. Цей аромат став класикою сучасної парфумерії, тому багато ваших покупців зацікавляться поповненням своєї колекції запахів чимось подібним. Але замість оригінального продукту пропонуємо альтернативу, що нічим не поступається YSL - це "475 парфуми" від "Reni".

І, звичайно, не варто забувати про "J'adore In Joy" від Dior, з його чуттєвими квітковими нотами. Ще один представник парфумерної класики, гучний аромат, який знають усі! І щоб не відставати від вимог ринку краще мати в арсеналі альтернативу до болю знайомого всім аромату, тож не забудьте про "051 парфуми" від "Goccia".

Всі ці альтернативи дозволяють зберегти популярні аромати доступними для широкого кола споживачів, незважаючи на їхню вищу вартість в оригінальному виконанні. Це важливо для того, щоб кожен міг насолодитися якісною парфумерією без обмежень бюджету. Крім того, наявність цих альтернативних ароматів в асортименті магазину розливної парфумерії може значно підвищити виручку. Популярні запахи, такі як "Angels' Share" від Kilian, "Tobacco Vanille" від Tom Ford, "Opium Black" від YSL та "J'adore In Joy" від Dior, мають величезний попит серед клієнтів. Надання доступних варіантів цих ароматів, таких як "221 unisex" від "ESSE fragrance" Niche, "437 парфуми" від "Reni", "475 парфуми" від "Reni" та "051 парфуми" від "Goccia", дозволить залучити більше покупців і задовольнити потреби тих, хто хоче насолодитися престижними ароматами, не переплачуючи за оригінальні флакони (тим більше привабливі флакони можна знайти на нашому сайті). Таким чином, різноманітність альтернативних запахів сприяє збільшенню продажів та зміцненню позицій магазину на ринку парфумерії.

Iнші публікації

Увага! Нові кришки для парфумерії
09.04.2024 Увага! Нові кришки для парфумерії Шановні клієнти, зверніть увагу: з метою запобігання будь-яким можливим непорозумінням – ...
Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів
01.03.2024 Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів Аромат — не просто запах, а й спосіб розповісти про себе, донести про свій настрій або навіть ...
Походження компонентів: де народжуються аромати
17.01.2024 Походження компонентів: де народжуються аромати Одним із важливих аспектів, що впливають на унікальність та якість наливної парфумерії, є місце ...

5 днів до кінця акцій!