Читати про 5 питань до парфумерного консультанта на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

5 питань до парфумерного консультанта

30 июля 2021
5 питань до парфумерного консультанта
#Статті
Які аромати варто носити в офісі?
В офіс найбільше підійдуть легкі аромати. Це повинні бути аромати з квітковим звучанням, трав'яним або цитрусовим. Коли Ви перебуваєте в офісі, обов'язково слід пам'ятати, що поруч з Вами знаходяться ще люди і східні або удові аромати не підходять усім.
Чудово підійдуть:
Жіночий аромат - Esse 07 L'eau par Kenzo
Чоловічий аромат - Esse 08 Aqva Pour Homme Marine Bvlgari
Які аромати можна взяти з собою в подорож?
Те, в чому вам комфортно і що буде відповідати клімату тієї країни, куди ви вирушаєте. У гори краще брати яскраві, ароматичні парфуми з деревними і амбровими нотами, або фруктові, квіткові, удові, східні аромати. У жарких країнах добре розкриваються композиції на масляній основі. Спробуйте знамениті Аттара в Арабських Еміратах або удові східні композиції, і навіть звичні, вашому носу гурманські аромати в їх кліматі зазвучать інакше, а шипри, наприклад, ідеально звучать у вологому кліматі.
Що надіти на вечірній яскравий захід, в театр або на вечірку?
Для вечора ідеальні орієнтальні, тобто східні, і східно-квіткові аромати, які відмінно шлейф.
наприклад:
Esse 26 - Good girl Carolina Herrera
Esse 92 - Andromeda Tiziana Terenzi
Чи існують якісь правила для підбору аромату на перше побачення?
Головне правило першого побачення - аромат не повинен бути надто кричущим. Варто вибрати щось із сімейства квіткових, фруктових або трав'яні з акватичними нотами. Це повинен бути комфортний для Вас аромат.
Як самостійно підібрати аромат?
Перед походом в магазин визначитеся з метою, який саме вам потрібен запах - свіжий, квітковий, орієнтальний або деревний. Це допоможе звузити коло пошуків і зберегти час.
Чи не наслідуйте консультантів, які вносять блоттер в хмару духів, присніте ними безпосередньо на блоттер, а краще пару раз, щоб забрати його з собою і поспостерігати розкриття аромату.
Уважно слухайте аромат. Перші 5-10 хв розкриваються верхні ноти, які випаровуються досить швидко, а потім протягом декількох годин - серце аромату і база.
Нішева парфумерія складна, і аромат на шкірі людини може розкритися абсолютно несподівано. Це може залежати від багатьох факторів (температура і вологість повітря, сезон, гормональний стан організму і навіть від того, що ви їли напередодні). Тому щодо ароматів поспіх може тільки нашкодити. Візьміть блоттери з собою, попередньо їх підписавши, щоб не заплутатися, і прогуляйтеся пару годин, бажано на свіжому повітрі.

Iнші публікації

Увага! Нові кришки для парфумерії
09.04.2024 Увага! Нові кришки для парфумерії Шановні клієнти, зверніть увагу: з метою запобігання будь-яким можливим непорозумінням – ...
Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів
01.03.2024 Як підібрати парфуми: правила пошуку на думку експертів Аромат — не просто запах, а й спосіб розповісти про себе, донести про свій настрій або навіть ...
Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи
19.02.2024 Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їх альтернативи Аромати бестселлери: найбажаніші парфуми і їхні альтернативи У світі парфумерії щосезону є ...

Новинки парфумерії вже тут!