Розбираємо, які парфуми найстійкіші
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Розбираємо, які парфуми найстійкіші

21 мая 2024
Розбираємо, які парфуми найстійкіші
#Статті

У парфумерії є таке поняття як ольфакторна піраміда ароматів. Умовно трикутник поділений на 3 рівні (ноти):

  • початковий;

  • серцевий;

  • шлейфовий.


У цій статті ми поговоримо про останній шлейфовий рівень і з'ясуємо, які парфуми найстійкіші. Саме шлейф від вашого аромату може триматися до 6-8 годин, тоді як ноти серця пропадуть вже після 1,5-3 годин, а початкові (верхні) розкриються на 5-10 хвилині після нанесення.

Вже кілька століть парфумери по всьому світу б'ються над тим, щоб аромат на тілі тримався якнайдовше. Але насправді стійкі аромати — це лише справа смаку. Одним подобається цілодобово відчувати на собі улюблений запах, тоді як інші воліють постійно змінювати аромат. Для таких цілей краще підійдуть легкі туалетні води зі стійкістю лише 2-3 години.

Розгляньмо найпопулярніші аромати серед жінок і чоловіків, а також їх аналоги — стійкі недорогі парфуми, які ви можете придбати в інтернет-магазині Perfumer.

Стійкі аромати для жінок у Perfumer та їх альтернатива

Серед усіх парфумерних рідин, представлених у нашому каталозі, ми підібрали для вас найстійкіші аромати для жінок, здатні доповнити ваш образ незабутніми квітковими, цитрусовими, деревними, мускатними та іншими нотками:

  1. Парфум 387 від “RENI” — аналог відомого італійського аромату Incanto Shine, випущеного модним будинком Salvatore Ferragamo. Прекрасний квітково-фруктовий запах не залишить байдужим жодного чоловіка. Це найкращий вибір для легких, емоційних і вільних жінок. Парфуми розкриють вашу природність і невимушеність. На першому етапі домінуватимуть фруктові аромати, у середині ви насолоджуватиметеся квітковим запахом півонії, які поступово змінюватимуться на спокійний деревний відтінок.

  2. 12 WOMAN “ESSE FRAGRANCE” — стійкий аромат для жінок з хвилюючим і збудливим свідомість запахом. Альтернатива цього унікального парфуму — Black Opium від YSL. Верхні нотки кави змінюються гіркуватим присмаком перцю в поєднанні з вабливим жасмином. Шлейфовий аромат розкривається деревним кедром, посиленим солодкою ваніллю. Цей варіант підійде для впевнених у собі жінок, які знають собі ціну, серцеїдок.

  3. 83 WOMAN “ESSE FRAGRANCE” — третя позиція стійких ароматів для жінок, аналог Lady Million від бренду Lucky Paco Rabanne. Цей запах можна сміливо назвати гімном насолоди. Парфуми для сміливих і найуспішніших представниць прекрасної статі. Солодкість меду, жасмину та лісового горіха вміло переплітаються зі свіжою та спокусливою малиною й відтінком кашмірського дерева.

Вибираємо стійкі аромати для чоловіків

У цій категорії ми хочемо познайомити вас з деякими позиціями унікальних і неповторних чоловічих парфумів. На сайті Perfumer ви знайдете наступні стійкі аромати для чоловіків:

  • 266 Парфум “RENI” — точна альтернатива Acqua di Gio від Giorgio Armani. Умиротворення та безтурботність відчуваються з перших хвилин. Бергамот, жасмин і білий мускус начебто переносять у чарівний світ відпочинку та драйву.

  • 40 MAN “ESSE FRAGRANCE”— аромат 2018 року для харизматичних, впевнених у собі особистостей. Це альтернатива туалетної води 1 Million Lucky від Paco Rabanne. Гіркі нотки грейпфрута з домішками кисло-солодкої сливи додадуть вашому образу динамічності та грайливості. Серцеві нотки кашмірського дерева та лісового горіха надають таємничості та багатозначності, а деревний мох і ветивер привнесуть в образ шарму та чарівності.

  • 42 MAN “ESSE FRAGRANCE”— стійкий аромат для чоловіків, є альтернативою L'Homme від Lacoste. Весь британський аристократизм прихований у цих парфумах. У запаху чарівним чином з'єднані цитрусові та солодкі, гіркі та деревні нотки.

Ці та інші стійкі аромати можуть стати завершальним елементом вашого образу.

Iнші публікації

Бізнес ніша наливної парфумерії
16.07.2024 Бізнес ніша наливної парфумерії Ніша наливної парфумерії – це оптимальна категорія для старту своєї бізнес імперії, бо при продажі ...
Як правильно продавати парфуми?
20.06.2024 Як правильно продавати парфуми? Що б ви не продавали, чи то товари широкого вжитку, чи то складне технологічне обладнання, у ...
Доречні аромати для офісу
13.05.2024 Доречні аромати для офісу Вибираючи парфуми кожен хоче наголосити на своїй індивідуальності, зробити образ цілісним, ...

Нарешті в наявності!