Читати про Зимові аромати для дому на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Зимові аромати для дому

27 декабря 2021
Зимові аромати для дому
#Обзори
Щоб не допустити тужливого настрою через холодну погоду за вікном, варто лише додати святкової та новорічної атмосфери ще у листопаді. Для цього чудовим помічником стануть аромати для будинку, які вмить налаштують вас на потрібний лад. Тема святкових ароматів досить велика. А якщо ми говоримо про тривалі новорічні канікули, то тут може бути безліч варіантів, які можуть підійти для цього часу.

Шоколадний мафін SELF HOME
Ідеально підійде для створення теплої, затишної атмосфери, що нагадує дитинство. Цей аромат ніжно обволікає інтер'єр своїм виразним шлейфом. У композиції добре поєднані ноти гіркого і молочного шоколаду, відтінки горіхів і свіжоспеченої випічки. До цього аромату точно не залишаться байдужими любителі шоколаду. Ноти серця: чорний шоколад, какао, мафін, ванільний цукор.


Бразильська кава SELF HOME
Приміщення вмить наповниться витонченим ароматом пахучої кави, що бадьорить. Така композиція стане ідеальним доповненням до будь-якої кімнати у вашому будинку. В одному флаконі об'єднані приємна гіркота та тепло свіжообсмажених зерен, які в комбінації створюють дивовижний аромат із солодкуватими переливами. Ноти серця: кава, тірамісу, ваніль.

Ванільне морозиво SELF HOME
Чудовий аромат, який здатний викликати бурю емоцій у любителів солодкого та шанувальників всього ніжного та пряного. Поєднує в собі свіжі ноти, принадні ноти пудрової ванілі з відтінком теплого молока. Запах наповнить приміщення неповторною пустотливою атмосферою дитинства, що привнесе в повсякденне життя новизну відчуттів. Ноти серця: ваніль, морозиво, мускус і сандал.


Райський кокос SELF HOME
Вибір усіх любителів екзотичного, солодкого та навіть трохи святкового кокосу. За мить ваш будинок буде наповнений атмосферою позитиву та життєрадісності. Композиція створена так, щоб аромат поступово розкривався протягом дня і не був нав'язливим для свого власника. Ноти серця: боби Тонка, ваніль, кокосове молоко, ірис і мигдальне молоко.

Iнші публікації

Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону
15.12.2023 Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону Зимовий сезон – це час, коли аромати стають особливо важливими, нагадуючи про святковий настрій та ...
Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії
01.02.2022 Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії Аромат – це незриме, але необхідне доповнення образу кожної людини. Але мало кому хочеться ...
Чоловічі аромати на зиму
15.12.2021 Чоловічі аромати на зиму Для кожного сезону характерний свій неповторний аромат. Це стосується як жіночої, так і чоловічої ...

Новинки парфумерії вже тут!