Читати про Чоловічі новинки світової парфумерії весна-літо 2020 на сайті perfumer.ua
Мінімальне замовлення - 2500 грн

Чоловічі новинки світової парфумерії весна-літо 2020

07 июня 2019
Чоловічі новинки світової парфумерії весна-літо 2020
#Обзори

Чоловічі новинки світової парфумерії весна-літо 2020


Armani Code Absolu від Giorgio Armani

Модний будинок описує новинку як «зухвалий східний аромат, в якому класична основа лінія Code стає глибшою і теплою». Створив аромат парфумер Антуан Мезондье, який працював над попередніми чоловічими в колекції.

Аромат починається з нот зеленого мандарина і яблука, далі вони ведуть вглиб, в саме серце, де прихована чуттєвість - квіти, апельсина, мускатний горіх і насіння моркви. У цей момент в композицію вплітається звучання бобів тонка - ароматичний впис Armani Code. Яскравий акорд пом'якшує ромова нота з відтінком замші і солодкістю ванілі.

Обличчям рекламної кампанії став канадський актор і продюсер Райан Рейнольдс. «Його харизма, яскрава індивідуальність, недбалий стиль і іронічний погляд на життя - саме ті риси, якими володіє головний герой Armani Code» - стверджує Джоржио Армані.

Kokain Rammstein

Німецька група Rammstein експериментує не тільки з звучання і відеорядом у своїх кліпах, вони перейшли на новий рівень і в кінці травня випустили свій перший аромат Kokain.
Аромат розроблений французьким парфумером Олександром Ілланом. Він назвав композицію «деревно-шкіряною з ірисовим акордом». Також в композиції заявлені ноти бензину, пачулі і шкіри. Аромат класифікується як унісекс і належить до сімейств Шкіряні та Деревні.

Uomo Salvatore Ferragamo Urban Feel

Італійський модний будинок представив новий аромат Uomo Salvatore Ferragamo Urban Feel, присвячений сучасному космополітичному чоловікові. Аромат створений для мешканця міста з бездоганним італійським почуттям стилю, що володіє харизмою і вродженої упевненістю. Композиція створена парфумерами Альберто Морійясом та Марі Саламань. Парфум відкривається енергійним акордом солі і озону, за яким слід ароматичний цитрусовий вибух лимона і мускатного шавлії, посилений ароматом кави. Основу бази становить смлістая і волога комбінація лабданума і пачулі, амброксан і ладан додають текстури і контрасту.

Toy Boy Moschino

Креативний директор Moschino Джеремі Скотт оголосив про запуск свого першого чоловічого аромату. Вже готова назва - Toy Boy, і відомо як буде виглядати флакон. Відомо, що чоловіча версія Toy буде квітково-пряною: заявлені спеції, бергамот, груша, троянда, квітка льону, магнолія, кашмеран, елемі, сандал і Муск.
Відомо, що аромат буде випущений в форматі парфумерної води у флаконах 30, 50 і 100 мл. Також, лінійка включатиме засоби для догляну.

Iнші публікації

Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону
15.12.2023 Аромати Зимової Чарівності: Огляд Популярних Ароматів для Новорічного Сезону Зимовий сезон – це час, коли аромати стають особливо важливими, нагадуючи про святковий настрій та ...
Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії
01.02.2022 Найпопулярніші аромати в наливній парфумерії Аромат – це незриме, але необхідне доповнення образу кожної людини. Але мало кому хочеться ...
Зимові аромати для дому
27.12.2021 Зимові аромати для дому Щоб не допустити тужливого настрою через холодну погоду за вікном, варто лише додати святкової та ...

НОВІ АРОМАТИ ESSE!